6 gouden tips voor een goede darmfunctie | Innerfresh

6 gouden tips voor een goede darm- en leverfunctie!

Heb je last van een spastische darm, opgeblazen gevoel in de buik, galklachten, constipatie, fecale incontinentie, harde ontlasting, konijnenkeutels, krampen, (reizigers) diarree, gejaagd gevoel, depressieve gevoelens, constant trek in zoetigheid, niet kunnen afvallen ondanks dieet, pijnlijke gewrichten, eczeem, minder energie enz. enz.… Toch eet u gezond en nog heeft u klachten. Het zijn allemaal vage klachten en het blijft een mysterie waar je nu echt last van hebt. De huisarts en of andere specialisten kunnen je eigenlijk ook niet helpen. En het is gewoon op te lossen, onthoud dat goed! Het is echt op te lossen,  bij de één wat sneller als de ander, maar het is mogelijk. 


Ik geef je 6 gouden tips die kunnen helpen bij deze klachten. Laat je gegevens achter in onderstaand vak en je hebt ze binnen een paar pinten in je postvak!

Groet Aschwin 

P.s. Aarzel niet om vragen te stellen en laat me zeker weten hoe het met je gaat!

Een compliment van een cliënt!

Jongedame van 21 jaar, zij verteld haar eigen verhaal.

De eerste klachten begonnen al voor de tienerjaren, met de puberteit werden deze erger. Vaker heeft de dokter me doorgestuurd naar het ziekenhuis, maar bij elk onderzoek kwam er tot teleurstelling niks uit... ik had last van krampen, steken, harde en de hele dag door een opgeblazen buik. Ondanks mijn jonge leeftijd had ik geen energie om leuke dingen te doen. Ik kon het niet, want na school ging ik slapen en werd ik wakker gemaakt om te eten en al snel kroop ik weer terug in bed. Vaker voelde ik me dagen slecht, verwisselde ik me kleren, omdat ze dan te strak op me buik zaten, etc. Niemand kon me met mijn problemen helpen. Uiteindelijk ga je je eigen dokter spelen en uitzoeken waar je wel en niet tegen kan met eten en drinken bijvoorbeeld. Ik kan bijvoorbeeld niet tegen koolzuurhoudende dranken en brood is een boosdoener voor me. Ik heb een Sport & Eet progamma gevolgd wat in het begin goed verliep, maar helaas hielp dit niet voor mij... al snel had ik weinig tot geen energie meer. We hebben zelf al wat geprobeerd wat zou kunnen helpen voor me, maar het resultaat was weer een flinke tegenvaller.

Mijn moeder had wat op facebook gezien over een lezing van Innerfresh over darmproblemen. We zijn hier samen naar toe geweest en waren al vrij onder de indruk over alle informaties wat we verkregen hadden, omdat er met natuurlijke producten gewerkt word. Proberen kan geen kwaad en zelf geven we de hoop niet op. Tijdens de behandeling merkte ik al snel veranderingen aan me lichaam en mijn buik. Mijn buik werd al snel rustiger, geen krampen en geen opgeblazen gevoel meer en mijn buik bleef van 's morgens vroeg tot 's avonds laat helemaal plat. Verder ben ik ook nog eens 3 kilo afgevallen. Nu kan ik ook weer tot laat wakker blijven en heb ik soms zelfs teveel energie. Ik ben meer ondernemend omdat ik het kan en graag wil. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG