Coachingsprogramma | Innerfresh

Coachings - programma

Ben je op een punt beland dat je niet verder komt met je gezondheid?

Heb je overal gezocht naar antwoorden zonder resultaat en ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien heb je wel helemaal geen diagnose! Weet dan dat je niet de enige bent. Veel mensen zitten in dezelfde positie, worstelend en lijdend met één of andere mysterieuze ziekte. Er zijn antwoorden en ja, je kunt genezen. Hoogstwaarschijnlijk ben je belast met toxische stoffen, virussen en of bacteriën. Deze blijven vaak achter in de darmen en in de lever. Weet je de echt oorzaak, dan weet je ook de behandeling. 

Woon je niet in de buurt en wil je graag door ons geholpen worden, dan kan dat. Met de huidige technieken is het vrij simpel om via je computer of telefoon adviezen te krijgen.  

Werkwijze

Heb je interesse, dan kunnen we eerst bellen om uw klachten te bespreken om te bepalen of het online programma voldoende handvatten biedt om u te helpen met uw gezondheid. Ook bespreken we het programma met u, zodat u weet wat u te wachten staat. 

Het programma

Het programma heeft een duur van drie maanden. Niet bij elke aandoening zijn deze 3 maanden voldoende, maar u krijgt voldoende geleerd zodat u het zelf kunt voortzetten. Indien nodig of als er behoefte is aan een langere begeleiding, dan kunnen we het programma altijd doorzetten. Dit kan bijvoorbeeld door zo nu en dan een afspraak in te plannen. 

U kunt wel verwachten dat u zich in deze 3 maanden stukken beter voelt, meer energie, minder pijn, beter gewicht. Na deze 3 maanden blijft u werken aan uw gezondheid. 

 

Vragenlijst

Voordat u begint, stuur ik per email een vragenlijst, dit geeft ons meer inzicht in uw gezondheid. Deze lijst geeft inzicht in de echt oorzaak van uw klacht(en). Zo kan de oorzaak een virus zijn en of bacteriën. Ook kan er een emotionele blokkade zijn. Stress kan een grote factor zijn of uw ontgiftingscapaciteit is onvoldoende. Gebruikt u medicatie en of supplementen. Het is behoorlijke lijst die veel duidelijkheid geeft. 

 

Als we de lijst van u terug hebben, plannen we de eerste online afspraak en gaan we deze lijst doornemen en zal ik u meerdere vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de oorzaak van de aandoening. Tijdens dit eerste consult wordt ook het programma met de nodige voedingsadviezen met u met uw besproken.

In deze 3 maanden plannen we elke 2 weken een online afspraak en u krijgt na onze eerste afspraak uw supplementen op gestuurd. Deze worden tijdens de eerste afspraak met u besproken. Dit zijn goede supplementen waar geen toevoegingen aan zijn toegevoegd. Dus geen kleur, geur, smaak en onnodige vulstoffen. We zien steeds meer mensen die gevoelig zijn voor alles en nog wat en ook voor toevoegingen in supplementen! Daarom zijn goede supplementen noodzakelijk. Zit u tussen de afspraken door met vragen, dan kunt u altijd mailen, appen of kort bellen. De consulten, vragen tussendoor, supplementen, voedingsadvies, alles zit inbegrepen in de prijs. 

Wat u leert u tijdens deze 3 maanden?

U leert over de werkelijke oorzaak van uw aandoening, waar komen uw klachten vandaan en hoe u dit met voeding kunt aanpakken. Welke supplementen zijn hier voor nodig en hoe zorg je ervoor dat de klachten weg blijven. 

Tarief

Kosten 3 maanden Coachingsprogramma € 990,-

Vergoeding verzekering

U krijgt 8 geplande consulten, die in aanmerking komen voor een vergoeding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden 40 tot 50 euro per consult. Hieronder vindt u een overzicht en kunt zien wat u vergoed krijgt. 

 Klikt u hier voor een overzicht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Aschwin via 0651249421 of via mail: info@innerfresh.nl 

... heb je last van: 

Maag- en darmklachten

Obstipatie / constipatie

Opgeblazen buik

Reuma

Fibromyalgie

Multiple Sclerose

Parkinson

Acne

Eczeem

Psoriasis

Diabetes

Vage klachten

Echt moeite met afvallen? 

Heb je pijn, voel je je ziek, zwak en zit je vast?

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG