Diabetes omkeerbaar | Maastricht | Limburg | Innerfresh

Diabetes type 2 is te genezen!

Behandeling

Het behandelprogramma kan per persoon verschillen, dit heeft met de overige

klachten te maken die aanwezig kunnen zijn. 

Vaak zetten wij programma's in, zoals sportvasten om volledig te herstellen van diabetes type 2.

Wilt u meer info of wilt u een afspraak maken, bel dan op nummer

0651249421 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Uitleg

Ja echt, je kunt jezelf genezen! Echter wordt er gezegd, dat als je het eenmaal hebt, je er nooit meer van af komt en je er ook prima oud mee kunt worden. Tenminste dat is wat er gezegd wordt! Inmiddels laten veel wetenschappelijke onderzoeken zien dat je wel degelijk kunt genezen van diabetes en is het omkeerbaar!

 

Bij diabetes type 2 is er een ongevoeligheid voor insuline. Genetische aanleg speelt hierbij een rol, maar het is de manier van leven die ervoor zorgt dat diabetes zich verder kan ontwikkelen. Met een simpel dieet dat je voor een korte periode volgt, is diabetes type 2 te genezen! Inmiddels laten veel wetenschappelijke onderzoeken dit ook zien.

 

Het is een ongezond eetpatroon en te weinig beweging wat het ontstaan van diabetes type 2 doet bevorderen. Door te bewegen verbruik je energie en heeft het lichaam minder insuline nodig! 

 

De adviezen rondom gezonde voeding zijn de afgelopen 10 jaar niet helemaal juist geweest. Jarenlang hebben we gedacht dat vetten slecht voor ons zijn. 1 gram vet bevat 9 kilocalorieën en 1 gram koolhydraten bevat 4 kilocalorieën. Dat is de reden dat we dachten, hoe minder vet je eet, hoe meer koolhydraten je kunt eten en hoe te meer verzadigd je bent. Het advies was dan ook, eet ‘mager’! Eet veel boterhammen, dun besmeerd met halvarine, 20+kaas, vruchtenhagel, stroop of jam en daarbij een glas vetarme zuivel. Het doel was de calorie-inname te beperken door middel van het mijden van vet. Dit zorgt er juist voor dat mensen sneller diabetes ontwikkelen. In de biochemie van het lichaam werkt het eten van al die koolhydraten namelijk eetlust bevorderend. Bovendien werkt het de ongevoeligheid voor insuline in de hand. Met een magere maaltijd krijg je snel weer trek en ga je weer eten, wat de ongevoeligheid voor insuline alleen maar laat toenemen. 

 

Wil je jou diabetes ook omkeren? 

In onze praktijk werken wij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en kunnen u dan ook als zodanig helpen. In de meeste gevallen is diabetes type om te draaien.  

Maak nu een afspraak door te bellen met Aschwin via 0651249421 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG