To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Innerfresh Detoxweek
Cleanse and Healthweek
Bastogne, Ardennen-België
(Helaas moesten we ook deze week annuleren ivm covid 19 en wordt doorgeschoven naar mei 2022. Exacte datum volgt)
Al 8 jaar zijn onze detoxweken een begrip geworden in Nederland, België en nu ook Duitsland (mensen die aan de grens wonen en de Nederlandse taal beheersen).
In deze week gaan we namelijk het lichaam reinigen door het gebruik van een nieuwe effectieve methode en die zich al ruim bewezen heeft in onze praktijk. Er wordt met het ontbijt, lunch en avondeten rekening gehouden met de juiste samenstelling van vet, koolhydraten en eiwitten. Je zult merken wanneer je dit toepast je energie en gezondheid merkbaar snel vooruit gaat. We vullen dit aan met de juiste supplementen en een variatie van heerlijke theesoorten.​
Het is wonderbaarlijk wat dit met je doet en ja, je verliest gewicht maar dat is niet de hoofdzaak. Je leert anders te eten, je lever en nieren worden op een milde manier gereinigd en (bij)nieren ondersteund.
Tijdens de week doen we twee darmspoelingen, zoals je van ons gewend bent. Dit helpt om je afvalstoffen sneller en effectiever weg te spoelen uit het lichaam. Je zult er echt van opkijken wat je lichaam jou cadeau geeft. Het verschil van deze methode is dat je je niet slap voelttijdens het detoxen.
Het detoxhuis bevindt zich in het hart van de Belgische Ardennen in het plaatsje Salle, in de gemeente Bertogne/Bastogne, nog geen anderhalf uur van Maastricht. Dit huis oftewel boerderijvilla ligt midden in de Ardennen en vlakbij dorpjes die Franstalig zijn. Je wordt in alle luxe ontvangen en neem je zwemspullen maar mee, want dit huis heeft een magnefique groot indoor zwembad, dat ook in de koude dagen van mei verwarmd is. Zo ook heeft dit huis een Finse sauna, een heerlijke open haard en natuurlijk mooie woonkamers waar je op een ontspannen manier een tijdschrift of een goed boek kunt lezen.​
9415f9bcd76598f9c08127db1641b596_XL.jpg
glutenbuik voor en na.jpg
Het luxe detoxhuis is oorspronkelijk een 400 jaar oude boerderij, die in de periode tussen 2005-2007 geheel is gerenoveerd en gemoderniseerd. Stallen werden slaapvertrekken en de hooizolder veranderde in een grote woonkamer. Comfort en duurzaamheid staan bij deze boerderijvilla centraal. De boerderijvilla beschikt over tien slaapkamers met elk twee opgemaakte bedden en een eigen badkamer. In de gehele villa kan verbinding gemaakt worden met draadloos internet. Bij aankomst liggen de badjassen met slofjes voor je klaar om je een luxe verblijf te geven.
Yoga klas
sauna%20en%20zwembad%20bastogne_edited.j
branden-1000x957.jpg
Ons Programma:
Dit programma is voor alle leeftijden toegankelijk. Onze jongste deelneemster was 15 jaar en onze oudste deelnemer 81 jaar. Mannen en vrouwen doen aan onze programma's mee. Heb je gezondheidsklachten, dan wordt dit dan eerst besproken, dan krijg je op maat een advies.
Je ontvangt een week voor aanvang een eetschema met supplementen en je begint drie dagen voor aanvang hiermee.
Vrijdag 28 mei 2021 arriveer je om 17.00 uur en gaan we lekker eten om 18.30 uur. In deze week worden allerlei activiteiten aangeboden.
 
Wat Innerfresh uniek maakt is dat wij ook programma's aanbieden die vrijblijvend zijn. Wij wensen natuurlijk wel dat er deelname is, maar we begrijpen ook als je een een dagje even niets wil en heerlijk alleen wilt zijn. In de informatie staat beschreven wat wel en niet vrijblijvend is. Hieronder nog enkele vragen die wel eens gesteld worden aan ons.
Moeten we de gehele week stil zijn?
Wij hebben zones waar we stil zijn en zones waar we lekker kunnen kletsen. Het is toch een week om even tot jezelf te komen.
Moet ik mijn innerlijke beleving /mijn gevoel/mijn verdriet delen met andere mensen?
Nee hoor, daar ben je geheel vrij in om dit te delen. Wij geloven dat jij met onze tools je innerlijke rust zelf kunt vinden en in je eigen tempo tot een oplossing kunt komen. Wij zijn therapeuten en docenten die jou individueel te woord staan wanneer je ergens mee worstelt. Meningen van andere kunnen jou beïnvloeden en zijn niet de oplossing, ieder individu is anders en zo ook jij.
Ik heb geen vervoer, doen jullie aan carpoolen?
Wanneer jij wilt carpoolen kijken wij naar de mogelijkheden voor jou.
Ontvang ik een medische lijst?
Ja, bij je inschrijving is een lijst toegevoegd waar wij rekening mee kunnen houden en zo ook vragen die wij nodig hebben voor onze behandelingen.
Wat bieden wij verder in deze week:
Aschwin van Diermen, Orthomoleculaire Therapeut/Colon Hydrotherapeut: 
- Individueel consult met prognosmeting om te kijken hoe uw gezondheid eraan toe is.
- Voedingsleer
- Darmspoelingen
Hedwig van Diermen, Competententie/Business coach,  Meditatie-teacher, Medium:
- Meditatie
- Aqua Meditation
- Workshop: "Sta in je kracht en bereik".
- Workshop: Houtbranden
- Een spiritueel consult ( Hedwig is een bekend medium) is bij te boeken.
- Uitje!
Marijke Bemelmans, Yoga/sport docent:
- Allerlei soorten Yoga
- BBB (Buik, Billen, Benen)
- Pilates
- Aquajoggen
Nicki Hardij, Schoonheidsspecialiste/Masseuse, eigenaresse Zana Nail & Beauty Institute:
( bij te boeken behandelingen):
- Schoonheidsbehandelingen
- Modderpakkingen
- Ontspanningsmassages 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

20200919_112737
20200919_110116
20200919_110111
20200919_110409
20200919_110644
badkamer%20Bertogne_edited
20200919_110305
Child ' s Pose

Praktische informatie

De meeste aanvullende zorgverzekering vergoeden uw week gedeeltelijk, dit komt doordat de consulten van Aschwin in aanmerking komen voor vergoeding. Dit geldt alleen indien u een Nederlandse zorgverzekering heeft. Je ontvangt van ons een factuur met 7 consulten voor alternatieve zorg.

Kijk voor de jaarwisseling je polis na om eventueel veranderingen aan te brengen voor je aanvullende zorgverzekering in 2021. Overleg met Aschwin (stuur een whatsapp naar +31651249421) om samen te kijken welke zorgverzekeraar wel of niet vergoed.

Je aangeboden prijs is 7 dgn: ontvangst voedingsschema en detoxsupplementen een week voorafgaand, je verblijf, ontbijt, lunch, fruit, diner, drank, aangeboden programma, uitje naar het dorp, voedingsschema, wellness (zwembad, Finse sauna) en telefonische nazorg.

 

Een gedeelde kamer      : 1150.- vergoeding zorgverzekeraar +/- 315.-

Een kamer alleen            : 1595.- vergoeding zorgverzekeraar +/- 315.- (2 beschikbaar)

Wij bieden een pakketprijs bij het boeken van vijf massages ontvang je 50 euro korting.

Wij houden rekening met de regels van Covid 19 wanneer deze van toepassing zijn.