To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Innerfresh detox week
11 maart 2022 t/m 18 maart 2022

Wil jij er ook even tussenuit om je lichaam en geest een boost te geven?

Dit midden in de Belgische natuur?

Hoi! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze detoxweken. Door corona zijn onze Innerfresh detoxweken 2019 en 2020 helaas niet mogen doorgaan, maar niet getreurd, vrijdag 11 maart 2022 is het weer zover.

In een schitterende moderne boerderij, midden in de voerstreek van België, mogen wij jou verwelkomen om jouw lichaam en geest weer een frisse start te geven. Je energielevel zal gaan toenemen en je zult kilo's kwijtraken.

Kortom geheel uitgerust en klaar voor een nieuwe start!

Iedereen heeft wel eens gehoord over detoxen en retraites, maar waar het vaak aan ontbreekt zijn de hoge darmspoelingen van je darmen, waar gekeken wordt naar de balans van de meridianen en organen (Prognos) en dat ieder lichaam anders is. Daarbij gaan we ook uitleggen welke voeding je wel of niet nodig hebt, zodat jij er weer snel bovenop komt ongeacht de klacht die je hebt.

 

We kijken samen naar een manier die bij jou past, om stapje voor stapje de bewustwording te creëren om je levensstijl zodanig aan te passen dat je je lichaam ten aller tijden gezond houdt en op een betere en gezondere manier door het leven kunt gaan.

Voeding staat voorop in deze week, wij gaan jouw lichaam geheel ontgiften, maar wel op een manier dat je bijnieren niet uitgeput raken en je lever overbelast raakt. 

Preventief je lichaam onderhouden is zo belangrijk. 

Kan iedereen detoxen?

In principe kan iedereen detoxen, de manier waarop wordt duidelijk uit je intake. Heb je besloten om mee te gaan, dan gaan wij samen kijken hoe we deze week voor jou gaan invullen. Laten we juist zijn, we zijn allemaal individuen en hebben allemaal een andere leefstijl en gezondheid. Na een detoxweek zie je duidelijk een verandering van je lichaam.

glutenbuik voor en na.jpg
praktijk 1.jpg
yoga-for-erectile-dysfunction-the-shavas
thumb__1150_0_0_0_auto.jpg
Outdoor yogales
2(1).jpg
branden-1000x957.jpg

Je hebt twee keuzes om te detoxen:

A. Detoxen waarbij je gaat sap- en soepvasten.

B. Detoxen met vaste voeding.

 

Ongeacht je detoxprogramma, bij beide ontvang je een supplementenpakket en twee hoge darmspoelingen, mocht er een derde nodig zijn of je wilt deze zelf ondergaan, dan is deze nog bij te boeken.

Rust, Retraite, Rewind

 

Even niks, Even niets moeten, wie verlangt er niet naar?

In deze Innerfresh week gaan we ook werken aan je rust, rust is heel belangrijk in ons leven, maar rust in je hoofd en lichaam behouden is het allerbelangrijkste.

Jouw energie maakt wie jij bent en wat je doet. Ben je gehaast, ga je sneller ademen, eten en kan leiden tot stress en gedragsveranderingen. 

Daarom bieden wij allerlei facetten aan om uit te proberen waar jij je rust in kan vinden.
 

Dit door in balans te komen door o.a.:

Hatha Yoga, Yin Yoga, flowyoga

Bosbaden

Sporten zoals BBB en Pilates

Spirituele meditatie

Mindfulness

Awareness

Creatieve workshops

Bewustwording workshops

Waarom ver zoeken als het ook dichtbij kan. 

 

Deze mooie luxe hoeve, genomineerd met 5 sterren, bevindt zich in een natuurgebied waar je je heerlijk kunt terugtrekken en wandelen in het mooie heuvellandschap. Het ligt 15 minuten van Maastricht in het plaatsje S'Gravenvoeren in Belgisch Limburg. Het plaatsje is tweetalig, namelijk Nederlands-Franstalig. Dus je voelt je een beetje in Frankrijk.

De hoeve is geheel modern, maar toch gezellig en ruim opgezet. De slaapkamers zijn ieder voorzien van een eigen badkamer en toilet, de bedden zijn luxe boxspringbedden. Er zijn twee woonkamers, eentje met een biljarttafel en een bar en de andere met heerlijke banken en een open haard.

De yoga/meditatie en sport deelnames worden in twee groepen georganiseerd in een aparte ruimte. De verschillende behandelingen die je kunt bijboeken voor of tijdens onze Innerfresh detoxweken worden allemaal apart in een ruimte gegeven.

Buiten onze aangeboden activiteiten heb je vrij gebruik van onze wellness. Genieten in een heerlijke Finse sauna, infraroodlampen en buiten staat een verwarmde jacuzzi waar je lekker kunt ontspannen. 

bea-181012-9110-Uzeq_edited.jpg
big-bea-181218-7023-zame.jpg
big-bea-181218-6941-EtYd.jpg
big-bea-181218-6917-qaqY.jpg
big-bea-181012-9267-urEp.jpg
Vooraf bij te boeken
Denise Sour, buiten vrouw van en moeder van twee leuke kinderen is zij ook eigenaresse van Release and Heal te Maastricht. Een praktijk die zich bezighoud thuiskomen in jezelf, waar ontspanning en balans in lichaam en geest samenkomen. Zij gaat jou in de watten leggen met haar fantastische behandelingen in deze week.  Wanneer jij geboekt hebt zal een lijst met al onze "te boeken" behandelingen toegestuurd worden.

* Cupping massage

Sport je veel? Zitten er spieren in je rug vast? Heb je last van ongemakken in je rug? Last van je onderrug? Hoofdpijn? Duizeligheid? Of wil je van die vreselijke cellulitis af? Dan is cuppingmassage voor jou een optie.

Tijdens de cuppingmassage wordt er gemasseerd met cups, eerst zal het lichaam worden voorzien van massageolie. Daarna wordt er gemasseerd met de cups. Deze massage zorgt ervoor dat gifstoffen worden afgevoerd, blokkades in de spieren worden opgeheven en doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit gebeurt doordat de cups het bloed omhoog zuigen, de huid wordt als het ware vacuüm getrokken. Een bijkomend voordeel is dat het onderliggend bindweefsel losser wordt waardoor kramp in de spieren losgelaten mag worden en er ontspanning en vermindering van de klacht plaats gaat vinden.

Een cuppingmassage heeft een zeer ontspannende werking en zal niet als pijnlijk worden ervaren (muv cellulitis behandeling)

*Acupressuurmassage
Acupressuur is zonder naalden! Het doel van deze behandeling is het weer terug in balans brengen van lichaam en geest, waardoor klachten verholpen kunnen worden. In de huid bevinden zich, volgens de traditionele Chinese geneeskunde meridianen (energiebanen), deze banen eindigen in de tenen en vingertoppen. Elk meridiaan geeft energie door naar de bijbehorende organen en spieren, op deze meridianen bevinden zich acupressuurpunten (energiepunten) welke weer in verbinding staan met de klacht. Door deze punten te behandelen mogen klachten worden verholpen of verminderd. Gezien er bij acupressuur zonder naalden wordt gewerkt geef ik de druk met mijn duimen

* Modderpakking

Je rug, billen en benen en buik worden gescrubd met natuurlijke producten uit de dode zee. Na deze heerlijke doorbloeding van de huid gaan we het lichaam ontgiften door je in te smeren met dode zee modder, je wordt ingewikkeld met folie en gaat 10 minuten in een de saunadeken. Daarna ga je je heerlijk douchen en wordt uw lichaam met een ayurvedische olie gemasseerd. Warme handdoeken worden over u heen gelegd en als laatste ontvang je een hoofd, schouder en gezichtsmassage.

 

* Celestialmassage

Dit is een holistisch van opvatting en ziet de mens als deel van het universum, opgebouwd uit dezelfde elementen als de natuur. Een lichamelijk en geestelijke reiniging. Het lichaam wordt overvloedig met warme kruidenolie overgoten en door kneden en effleurage in het zachte weefsel van het lichaam gebracht. Tevens wordt er gebruik gemaakt van warme stenen.  Na deze massage zal er een dunne stroom van warme olie op het derde oog gegoten worden. Deze therapie is een behandeling die vooral door mensen in een spirituele groei erg naar waarde wordt geschat. Door de warme stroom kruidenolie wordt het zesde zintuig, wat leidt tot loslaten van vasthoudende energie die jouw inzichten, intuïtie, en een hogere spirituele verbondenheid blokkeert, weer geopend. Je zult merken dat jouw lichaam hemels aanvoelt. Er is gelegenheid om na afloop te douchen.

* Magnesium lichaamspakking

Hiermee krijgt het lichaam (of lichaamsdeel) een boost aan magnesium binnen. De gelpakking wordt onder andere toegepast bij spierblessures, ontstoken pezen en pijnlijke gewrichten, reuma, slijtage en een moe lichaam. Deze behandeling verlicht de pijn en zorgt voor herstel van binnenuit. 

Er wordt een laagje gel op het lichaam aangebracht, bij de voeten extra dik. Voeten en oksels zijn de lichaamsdelen waar magnesium in hoge mate opgenomen wordt. Het lichaam wordt vervolgens toegedekt met folie, waarna u in een infrarooddeken wordt gewikkeld. Na 40 minuten wordt de magnesiumgel verwijderd. Na een pakking is een zachte massage zeer effectief, omdat de warmte in combinatie met magnesium het lichaam extra soepel heeft gemaakt.

* Magnesium voetenbad.

De Magnesium Beleving begint met een ontspannend warm voetenbad. Hier worden magnesiumkristallen en etherische oliën naar keuze aan toegevoegd. De huid van je voeten is dun en neemt het magnesium nog sneller op. Ons lichaam heeft magnesium nodig voor veel functies. Onder anderen voor de vorming van botten, het reguleren van de bloeddruk en de groei van spieren, maar het zorgt ook voor de goede werking van je spieren. Een belangrijk mineraal wat ons lichaam gek genoeg niet zelf aanmaakt, voorheen zat dit voldoende in ons voedsel, alleen halen we het tegenwoordig steeds minder uit onze voeding, het gebruik van bladgroente is dan ook een aanrader.

Duur werking 20 minuten

* Hoofd- nek-schoudermassage ook wel gebruikt bij hoofdpijn en migraine.

Omdat de oorzaak van hoofdpijnmassage voor iedereen anders is, vind ik het ontzettend belangrijk om de massage af te stemmen op jou.

Tijdens de hoofdpijnmassage maak ik een comibnatie van ontspannings- en intensieve massage van de rug, nek en schouders. Ook maak ik gebruik van de bijbehorende acupunten (drukpunten). door dit te gebruiken worden blokkades opgeheven die in verband staan met jouw hoofdpijn.

Na de behandeling mag de lichaamsenergie weer gaan stromen. Door het gebruik van de acupunten krijgt deze massage een diepere betekenis.Omdat de oorzaak van hoofdpijn of migraine voor iedereen anders is, vind ik het ontzettend belangrijk om de massage af te stemmen op jou.

Tijdens de hoofdpijnmassage combineer ik inspanning en ontspanning tijdens het masseren. 

Duur 30 minuten of 60 minuten.

mud-wrap.jpg
weeks-ayurveda-mar_edited.jpg
Cupping-behandeling
voetenmassage.jfif
Angelique Savelkoul, energetisch therapeute met haar eigen praktijk in Maastricht. 
Zij heeft de kwaliteit om jou een dieptemassage te geven die op 432 Hz gebaseerd is. Je kunt het eigenlijk niet omschrijven maar je moet het voelen. Gedurende de hele massage wordt er niet gesproken maar ervaren.
Kan niet anders zeggen, een hele bijzondere massage.
In onze week zal zij ook een luisterend oor zijn in jouw levenspad. Geheel bespreekbaar in onze week.

* 432Hz intuitieve energetische diepte massage van   60 minuten, een full body massage. 

* 432Hz intuitieve energetische diepte massage van   90 minuten, een full body massage. 

* 432Hz intuitieve energetische diepte massage van 120 minuten, een full body massage. 

Aschwin van Diermen, buiten dat hij getrouwd is met Hedwig en samen drie kinderen hebben en een hond, is hij een erkend orthomoleculair therapeut op het gebied van chronische ziekten en MDL (maag-darm-lever) colontherapeut. Buiten zijn aandacht voor jouw darmreiniging, prognosmeting en zijn voedingsadviezen gedurende deze week, kun je ook een persoonlijk advies vragen. Iedereen is een individu en daarom is het ook fijn om even in een gesloten ruimte jouw probleem bespreekbaar te maken.
Duur 60 minuten. Je prognosmeting wordt dan ook uitgebreid meegenomen in jullie gesprek.
Wil je een extra darmreiniging bijboeken, dat kan ook, Duur 45 minuten.

Praktische informatie

Programma ontvang je bij inschrijving. Je arriveert vrijdag 12 maart om 17.00 in onze Detox Farmhouse en men kan kiezen om donderdagavond na 20.00 uur naar huis te gaan of vrijdag 19 maart om 9 uur. 

 

In beide keuzes (zie hieronder) ontvang je, wanneer je aanvullend verzekert bent voor alternatieve zorg, 7 x een consult van 45 euro = 315.00 euro. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Heb je vragen, vraag het gerust aan ons.

+31651249421 Aschwin van Diermen.

Je kunt onze detoxweek in drie termijnen betalen.

Deze week is voor iedereen toegankelijk, jong/ouder en mannen en vrouwen boven de 16 jaar.

De keuze uit twee detoxprogramma's:

Keuze A; Detoxen 5 dagen licht verteerbaar eten, 5 dagen sappen en soepen, incl. detox supplementen;

Een gedeelde kamer ; 995.00 euro per persoon

Een kamer alleen: 1395.00 euro per persoon

Keuze B; Detoxen op basis van een vetarme detox eetpatroon en incl. detox supplementen;

Een gedeelde kamer; 1195.00 euro per persoon

Een kamer alleen: 1595.00 euro per persoon

De hier bovenstaande bedragen zijn voor uw programma:

- Detoxkeuze A of B

- Detoxpakket betreffende supplementen

- Uw verzorging bestaande uit biologisch en orthomoleculair samengestelde gerechten voor ontbijt, lunch, diner en     tussendoor. Allemaal afgestemd op uw detoxkeuze.

- Fruitsappen en verschillende biologische kruidentheeën.

- Fruit

- Bij aankomst uw badjas en handdoekenpakket bestaande uit 2 kleine handdoeken en 1 grote badhanddoek.

- Leverreiniging 

- Prognosmeting

- Voedingsadvies

- Iedere dag yoga 

- Iedere dag een sport evenement (vrijblijvend)

- Meditatie/mindfulness

- Awareness workshop

- Competentieworkshop (vrijblijvend)

- Uitje op onze kosten

- Vrij gebruik van onze wellness

- Creatieve workshop; strandtas maken en of houtbranden (vrijblijvend)

- Heerlijke stiltewandeling waar we gaan bosbaden (vrijblijvend)

- 1x magnesium voetenbad

Is dit niet Top!  zoveel voor die prijs. Geef jezelf deze Innerfresh detoxweek cadeau en kom geheel uitgerust en vermindert in kilo's met een nieuwe leefstijl terug.

Reinig je lichaam, je hebt immers maar één tempel.

De bedragen zijn zonder extra behandelingen zoals massages en of lichaamsbehandelingen. Deze worden  toegestuurd. Liefst van te voren doorgeven omdat onze masseuses/behandelaar een strak schema hebben. Mochten er plekjes overblijven, dan kun je in de week zelf nog bijboeken.

Meld je aan via info@innerfresh.nl en wij sturen je alle informatie toe, het programma en zo ook de inschrijving als algemene voorwaarden.

Ons Innerfresh team: Hedwig en Aschwin, Marijke, Nancy, Angelique en Denise.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.