Innerfresh Vitality 

 

De vitaliteit van de werknemer wordt steeds belangrijker en bedrijven en organisaties zijn steeds meer op zoek om de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers te stimuleren. Een vitale werkvloer zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Echter worden we met zijn allen steeds zieker en wordt het steeds belangrijker om de medewerker die al vitaal is, vitaal te houden. Innerfresh heeft al sinds 2005 ervaring met het fit krijgen en houden van mensen. Hierop hebben we een programma ontwikkeld die gericht is op het mentale- en lichamelijke gezondheid van de medewerker, zowel preventief, maar ook zeker curatief!

Innerfresh kan op veel gezondheidsvlakken advies geven, doordat we een team hebben opgebouwd van: fysiotherapeuten, osteopaten, bewegings deskundigen, mindfulnesstrainers en psychologen.

Innerfresh kijkt naar:
 

* De gezondheid van uw organisatie

* De gezondheid en eetgedrag van ieder individu 

* Balans werkdruk en privé

* Preventief medisch onderzoek

* Motivatie onder uw medewerkers

* Hoe kunnen we ziekte en verzuim terugbrengen binnen uw bedrijf

* Wij geven HR de tools die nodig zijn om ons programma voort te zetten, maar bieden ook de mogelijkheid voor nazorg

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke gezondheidspakketten kunnen wij bieden:

Pakket 1: FoodFit

Wat doet voeding met de fitheid en gezondheid van uw medewerkers. Dit door afdelingen / teams bewust te maken over het effect van voeding op de werkvloer, zoals de gezondheid, eetgedrag en uithoudingsvermogen. De lezingen zitten vol met tips en trucs die de medewerkers direct kunnen gebruiken en voorzien van genoeg documentatie, zodat men thuis direct aan de slag kunnen.

 

 


Pakket 2: Op locatie en of via Zoom

Duur: bespreekbaar

Hier kom ik een dag bij u op locatie en kunnen medewerkers bij mij binnen lopen of op afspraak komen. Op deze manier kan ik direct adviezen geven als de medewerker zich of haar niet helemaal 'ok' voelt. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, opkomende verkoudheid of griep, bij stress of buikpijn. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand zich een paar dagen (of zelfs langer) zich ziek moet melden. 

Afhankelijk van de grote van de organisatie kunnen het aantal werkdagen afgesproken worden. 

Pakket 3: Health Commitment

Duur 3 maanden.

Stap 1:  Algemene lezing voor uw medewerkers : "Wat doet voeding met uw werkprestatie".

Voor zowel kleine of grote groepen.

 

Stap 2: Preventief Medische onderzoek (PMO).

Wij meten hierbij facetten, zoals de fysieke- als mentale gezondheid, tevredenheid binnen het bedrijf en het effect op de thuisbasis en andersom, eetgedrag van uw medewerkers. Hierbij houden we rekening met de privacy van de medewerker.

 

Stap 3: In overleg met HR worden de uitkomsten van het PMO besproken en zal hierop een advies worden gegeven met behandelplan. 

Stap 4: In samenwerking met HR kijken we welke veranderingen er door gevoerd kan worden voor een blijvend effect. 


Pakket 4: Health weekend/week

Wij organiseren speciale gezondheidsweekenden en weken op maat voor uw bedrijf. In overleg met HR kiezen we tot 20 medewerkers uit die bijvoorbeeld langdurig ziek zijn of een chronische ziekte hebben. In dit weekend gaat de medewerker aan het werk met zichzelf op mentaal- en lichamelijk vlak. Een team van therapeuten en docenten begeleiden uw werknemers. Dit programma wordt geheel aangepast op uw medewerkers die meegaan.

 

 

Pakket 5: Eindejaars Gezondheids cadeaubon

Bedrijven geven veel uit aan eindejaars- cadeaupakketten en hoe leuk is het om uw medewerkers een kortingsbon aan te bieden voor een gezondheidscheck bij ons in bij Innerfresh. Iedereen wil wel weten hoe het hij/zij hun gezondheid gesteld is.

Praktische informatie

 

In overleg komen we graag bij u langs om uw wensen en onze werkwijze te bespreken. 

Samen komen we tot de oplossing om uw bedrijf gezonder en productiever te maken.

Neem contact op via onderstaande gegevens.​

info@innerfresh.nl of 0651249421  t.a.v. Aschwin en Hedwig van Diermen

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG