top of page

 

 

Innerfresh Detox arrangement met overnachting

GD170910-2.jpg

Welkom

Sinds een aantal jaren werken we samen met Saga Bed & Breakfast te Berg en Terblijt. Saga is een geheel gerenoveerde "Huis aan de Rots". Ondernemerspaar Iwan en Ingela Linckens verwelkomen u graag op deze sprookjesachtige plek tussen de mergelgrotten en de Geul. Een schitterend gebied om te vertoeven in de buurt van Valkenburg en Maastricht en ligt op 10 minuten afstand van Innerfresh.
 

Iwan en Ingela streven ernaar u een aangenaam verblijf te bezorgen. Limburgse gastvrijheid staat hoog in ons vaandel.
 

Saga beschikt over 6 modern ingerichte kamers voorzien van douche en toilet. 

 

Het arrangement

In de laatste jaren merken we dat Innerfresh zijn bekendheid heeft gekregen in zowel geheel Nederland, Duitsland en België. Om mensen niet op onkosten te jagen door een duur hotel te nemen tijdens hun kuurweek, zijn we een samenwerkeing aangegaan met SAGA en hebben we een arrangement voor u samengesteld.

 

Dit arrangement biedt u de mogelijkheid om de Detoxkuur in Maastricht te komen volgen met een aantal overnachtingen. U maakt een afspraak met ons en wij boeken SAGA voor u. Er zijn een aantal plaatsen in Maastricht waar u vers sap kunt kopen. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel aan uw tweede week van kuren en darmspoelingen beginnen. Er zijn minimaal drie overnachtingen nodig, minder gaat niet ivm de behandelingen. Wilt u een langer verblijf, dan is dit ook mogelijk.

Uw intake kunnen we telefonisch bespreken en dan sturen wij u alle gegevens die nodig zijn voor uw kuur naar uw toe. Tijdens de intake bespreken we ook uw verblijf en tijdstippen van spoelingen en leverreiniging.

Belt u gerust met ons om u eerst, vrijblijvend, uit te laten leggen wat de kuur in houdt en of het bij u past. U kunt hiervoor bellen met Aschwin op nummer 0651249421. Uiteraard kunt u ook eerst een email sturen naar info@innerfresh.nl 

Praktische informatie

Prijs: 455 euro exclusief Sap van de Sapbar, soep en overnachting. 

Overnachting SAGA: special tarief van 60 euro per nacht bij minimaal 3 overnachtingen (normaal 80 euro).

Wat nog meer te doen rond Valkenburg en Maastricht

Om uw verblijft zo aangenaam mogelijk te maken hebben we leuke bezigheden voor u uitgezocht die u kunt ondernemen en die goed aansluiten bij uw detox. 

KG Skincare Schoonheidssalon (gelegen in het zelfde gebouw als Innerfresh)

Thermea 2000 - Sauna en Wellness (Valkenburg)

Sapbar - Verkoop van vers geperste sappen (Bij station Maastricht).

Vers Maastricht - Verkoop van vers geperste sappen.

Bijzonder - Heerlijk restaurant waar u de laatste dag van uw Detoxkuur mag eten.

Brothbar - Waar u botten bouillon kunt eten gedurende uw detoxkuur wanneer u Maastricht wil verkennen.

Omgeving

Typisch Limburgs zijn de gele mergelgrotten en de uitgehakte rotswoningen, evenals het stromende riviertje de Geul en de hellingbossen van 't Geuldal.

 

GD174260.jpg
GD171028.jpg
GD170073.jpg
GD170011.jpg

Een uitstekende omgeving om sportief bezig te zijn, u kunt er urenlang wandelen, fietsen en mountainbiken over de heuvels en in het Geuldal. Ook kunt u naar hartelust tennissen, golfen en paardrijden en bij sneeuw langlaufen in de nabije omgeving.

banner-Geuldal.jpg
bottom of page