top of page

🎉 Ontdek de Weg naar een Gezonder Hart en vaatstelsel tijdens onze Online Lezing! 🎉

 

Ben jij ook bezorgd over de zorgwekkende stijging in sterftecijfers door hart- en vaatziekten sinds het jaar 2020? Wil je begrijpen hoe deze trend is ontstaan en wat je kunt doen om je eigen hartgezondheid te verbeteren? Dan mag je onze boeiende online lezing absoluut niet missen!

 

📅 Wanneer: Woensdagavond, 20 september om 19.30 uur

📍 Waar: Comfortabel vanuit huis, via Teams (link volgt na inschrijving/betaling)

💰 Kosten: Slechts €25,- voor waardevolle inzichten die een leven lang meegaan

 

Tijdens deze exclusieve online lezing delen we diepgaande inzichten over de relatie tussen COVID-19, de stijging in hart- en vaatziekten en cruciale factoren zoals hoog cholesterol, hoge bloeddruk en voeding. Maar we gaan verder dan dat. We bieden je een frisse kijk op deze kwesties, met nieuwe perspectieven en praktische benaderingen die een blijvende impact op je gezondheid kunnen hebben.

 

🌱 Wat kun je verwachten:

 

- Begrijp hoe de pandemie invloed heeft gehad op onze gezondheid en zorgsystemen

- Ontdek de wisselwerking tussen leefstijlveranderingen en hart- en vaatziekten

- Leer hoe hoog cholesterol en hoge bloeddruk ontstaan en hoe je ze onder controle kunt houden

- Verken de kracht van voeding als een belangrijk hulpmiddel voor een gezonder hart

- Ontdek enkele doordachte benaderingen en inzichten die verder gaan dan traditionele medicatie

- Maar dat is nog niet alles! We zullen ook enkele effectieve voedingsstrategieën en natuurlijke benaderingen onthullen die je kunt overwegen, inclusief specifieke supplementen die jouw hartgezondheid kunnen ondersteunen op een unieke manier.

 

Onze spreker is een gerenommeerde expert op dit gebied en heeft diepgaande kennis om met jou te delen. Grijp deze kans om te leren, te groeien en de weg naar een gezonder hart te verkennen.

 

🚀 Reserveer Nu Jouw Plek!

Via de volgende link - Bestel nu! - Na betaling krijgt u zsm de inloglink toegestuurd. Voor slechts €25,- krijg je toegang tot waardevolle informatie en inzichten die je nergens anders zult vinden. Samen kunnen we stappen zetten richting een gezondere toekomst. Zijn er eerst nog vragen, stel ze dan gerust via info@innerfresh.nl of via 0651249421

 

Mis dit niet! Jouw hartgezondheid verdient de beste zorg en aandacht. Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

👇 Reserveer Nu Je Plek!

 

Bestel nu!

 

Samen bouwen we aan een gezondere wereld, hart voor hart! 💙🌍

bottom of page