Stekende buikpijnen en slechte stoelgang?

Detox en maag- en darmklachten, obstipatie, PDS / spastische darm… overgewicht? 

De meeste mensen kennen het wel, spastische darm, opgeblazen gevoel in de buik, galklachten, buikpijn, misselijk, constipatie, fecale incontinentie, harde en vette ontlasting, konijnenkeutels, buikkramp, (reizigers) diarree, depressieve gevoelens, constant trek in zoet, niet kunnen afvallen ondanks dieet, pijnlijke gewrichten, eczeem, wil je meer energie enz. enz.… Ook al eet u zo gezond mogelijk, nog kunt u deze klachten ervaren. Wist u, dat veel van deze klachten veroorzaakt kunnen worden door een vervuilde darm? We kunnen ongeveer 3 tot 6 kg aan aangekoekte ontlasting met ons mee dragen. Cliënten die bij ons komen hebben vaak al jarenlang klachten en de behandeling in het ziekenhuis biedt niet altijd een oplossing en de geadviseerde medicatie

zorgt eigenlijk alleen voor symptoombestrijding. Vaak genoeg blijft men toch nog met klachten zitten en wordt het een kwestie van er maar mee leren omgaan!

Video van een vervuilde darm

Wat te doen bij maag- en darmklachten en obstipatie?
Een Detoxprogramma i.c.m. met een darmspoeling (colon Hydrotherapie) biedt eigenlijk altijd een oplossing! Na deze kuur voelt men zich verlicht, heeft men meer energie en men kan weer beter naar het toilet. Je bent af van die opgeblazen buik en weg met die verveelde spanning in je buik.

Een darmspoeling is een ontspannen behandeling, aangenaam en effectief, waarbij men de aangekoekte darmwand reinigt en aan het einde van iedere behandeling gespoeld wordt met probiotica om de darmflora nog sneller te laten herstellen.

U krijgt eerst een intake en vervolgens plannen we 3 behandelingen en een aantal korte contactmomenten binnen een week, incl. een Orthomoleculair voedingsadvies en Prognosmeting om verdere problemen te voorkomen.

Voor de uitvoering van de darmspoeling kunt u kiezen of een vrouw de behandeling doet of een man. Beide hebben zij jarenlange ervaring. 

 

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, maar mag wel. Als tijdens het eerste gesprek blijkt dat het beter is om overleg te hebben met uw behandelend arts, dan wordt u eerst doorverwezen naar uw arts om daarmee te overleggen wat verstandig is in uw situatie. Als u al onder behandeling bent van een arts kunt u ook voortijdig contact met uw arts opnemen om te overleggen of de behandeling in uw situatie verstandig is. 

Wil jij ook van jou klachten af?

We bieden verschillende detoxprogramma, het gekozen programma hangt af van de klacht(en) en het programma wordt ondersteund met specifieke supplementen die de klacht aanpakken. Daarom kan de prijs variëren per programma. Zie hiervoor ook de tarieven

Heb jij problemen met je gezondheid, besef dan dat er altijd een oplossing is. Ook jij kunt je lekker voelen, fit, energiek en vitaal en zonder pijn!

Wil je dit ook neem dan contact met ons op. Bel of mail voor een afspraak of plan een gratis gesprek in met Aschwin door op blauwe knop te drukken onderaan deze pagina.

 

Bel of Whatsapp -> 0651249421

Email -> info@innerfresh.nl

 


Wil je eerst nog meer weten? 

- De behandeling

- Liverflush

- Hoe weet ik of ik galstenen heb

- Thuis detoxen

- Meest gestelde vragen

- Darmbehandeling gunstig bij PDS en depressie

Een compliment van een cliënt! Jongedame van 21 jaar, zij verteld haar eigen verhaal.

 

De eerste klachten begonnen al voor mijn tienerjaren, met de puberteit werden deze erger. Vaker heeft de dokter me doorgestuurd naar het ziekenhuis, maar bij elk onderzoek kwam er tot teleurstelling niets uit... ik had last van krampen, steken, harde en de hele dag door een opgeblazen buik. Ondanks mijn jonge leeftijd had ik geen energie om leuke dingen te doen. Ik kon het niet, na school ging ik direct slapen en werd ik wakker gemaakt om te eten en al snel kroop ik weer terug in bed. Vaker voelde ik me dagen slecht, verwisselde ik me kleren, omdat ze dan te strak op me buik zaten, etc.. Niemand kon me met mijn problemen helpen. Uiteindelijk ga je je eigen dokter spelen en uitzoeken waar je wel en niet tegen kan met eten en drinken bijvoorbeeld. Ik kan bijvoorbeeld niet tegen koolzuurhoudende dranken en brood is een boosdoener voor me. Ik heb een Sport & Eet programma gevolgd wat in het begin goed verliep, maar helaas hielp dit niet voor mij... al snel had ik weinig tot geen energie meer. We hebben zelf al wat geprobeerd wat zou kunnen helpen voor me, maar het resultaat was weer een flinke tegenvaller.

Jonge vrouw met kort haar

Mijn moeder had wat op facebook gezien over een lezing van Innerfresh over darmproblemen. We zijn hier samen naar toe geweest en waren al vrij onder de indruk over alle informaties wat we verkregen hadden, omdat er met natuurlijke producten gewerkt wordt. Proberen kan geen kwaad en zelf geven we de hoop niet op. Eenmaal begonnen met de behandeling merkte ik al snel veranderingen aan me lichaam en mijn buik. Mijn buik werd al snel rustiger, geen krampen en geen opgeblazen gevoel meer en mijn buik bleef van 's morgens vroeg tot 's avonds laat helemaal plat. Verder ben ik ook nog eens 3 kilo afgevallen. Nu kan ik ook weer tot laat wakker blijven en heb ik soms zelfs teveel energie. Ik ben meer ondernemend omdat ik het kan en graag wil. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.