Behandeling en oplossing Detox Maag- en darmklachten Obstipatie

Wat te doen bij maag- en darmklachten en obstipatie?

Detox en maag- en darmklachten, obstipatie, PDS / spastische darm… overgewicht? 


De meeste mensen kennen het wel, spastische darm, opgeblazen gevoel in de buik, galklachten, buikpijn, misselijk, constipatie, fecale incontinentie, harde en vette ontlasting, konijnenkeutels, buikkramp, (reizigers) diarree, depressieve gevoelens, constant trek in zoet, niet kunnen afvallen ondanks dieet, pijnlijke gewrichten, eczeem, wil je meer energie enz. enz.… Ook al eet u zo gezond mogelijk, nog kunt u deze klachten ervaren. Wist u, dat veel van deze klachten veroorzaakt kunnen worden door een vervuilde darm? We kunnen ongeveer 3 tot 6 kg aan aangekoekte ontlasting met ons mee dragen. Cliënten die bij ons komen hebben al jarenlang klachten en de behandeling in het ziekenhuis biedt niet altijd een oplossing en adviseren medicatie. Helaas biedt dit vaak geen oplossing. 

Video van een vervuilde darm

Na een Detoxkuur i.c.m. met een darmspoeling (colon Hydrotherapie) voelt men zich verlicht, heeft men meer energie en men kan weer beter naar het toilet. Je bent af van die opgeblazen buik en weg met die verveelde spanning in je buik.

Een darmreiniging is een ontspannen behandeling, aangenaam en effectief, waarbij men de aangekoekte darmwand reinigt en aan het einde van iedere behandeling gespoeld wordt met probiotica om de darmflora nog sneller te laten herstellen.

 

U krijgt eerst een intake en vervolgens plannen we 3 behandelingen en een aantal korte contactmomenten binnen een week, incl. een Orthomoleculair voedingsadvies en Prognosmeting om verdere problemen te voorkomen.

Voor de uitvoering van de darmspoeling kunt u kiezen of een vrouw de behandeling doet of een man. Beide hebben zij voldoende ervaring. 

 

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, maar mag wel. Als tijdens het eerste gesprek blijkt dat het beter is om overleg te hebben met uw behandelend arts, dan wordt u eerst doorverwezen naar uw arts om daarmee te overleggen wat verstandig is in uw situatie. Als u al onder behandeling bent van een arts kunt u ook voortijdig contact met uw arts opnemen om te overleggen of de behandeling in uw situatie verstandig is. 

Lees ook:

- De behandeling

- Liverflush

- Hoe weet ik of ik galstenen heb

- Thuis detoxen

- Meest gestelde vragen

- Darmbehandeling gunstig bij PDS en depressie

_____________________
Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG