Gezondheidsklachten behandeling virussen | vasten reuma | Innerfresh

Specialist in Chronische ziekte

Ben je op een punt beland dat je niet verder komt met je gezondheid? Heb je overal gezocht voor antwoorden zonder resultaat. Voel je je ziek, moe en zit je vast? Weet dan dat je niet de enige bent. Veel mensen zitten in dezelfde positie, worstelend en lijdend met één of andere mysterieuze ziekte. Er zijn antwoorden en ja je kunt genezen. Hoogstwaarschijnlijk ben je belast met toxische stoffen, virussen en of bacteriën en is hier een behandeling voor nodig.


Dit kan zoveel klachten geven waar ze in het ziekenhuis geen raad mee nemen. Soms sturen ze je zelfs door naar een psycholoog, omdat ze tegen je zeggen dat het tussen je oren zit. Niet alles is te meten via reguliere onderzoeken en dien je anders te kijken naar deze klachten. Bij de meeste

chronische klachten is een verkeerde voedingskeus de oorzaak en dien je deze aan te passen. Mensen gaan dan zelf zoeken naar een oplossing, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Je gaat je dieet aanpassen en of  supplementen gebruiken, wat super is, maar vaak gebruik je zonder het te beseffen de verkeerde voedingsmiddelen eten of de verkeerde supplementen gebruiken. Dit voedt op de lange termijn de klachten alleen maar en kunnen de klachten zelfs erger worden. 

Innerfresh biedt hulp!

Bel of mail als u eerst uw klachten wil bespreken. We maken dan een afspraak en bespreken wij uw klacht(en) verder en zullen wij u vragen stellen om de oorzaak van de klacht(en) te kunnen achterhalen. Hiernaast maken wij gebruik van het meetapparatuur (Prognos* & Smart Pulse*) om de oorzaak nog duidelijker in beeld te krijgen. U kunt begrijpen dat het belangrijk is om precies te weten waar het mis gaat in het lichaam en dan vooral vanuit de oorzaak gekeken. Tijdens het eerste gesprek zullen wij u ook direct een behandeling voorstellen. 

Onze voeding maakt allerlei veranderingen door en de kans is groot dat hierdoor er tekorten ontstaan aan essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen. Deze tekorten kunnen leiden tot (ernstige) gezondheidsproblemen. 

Orthomoleculaire voeding streeft ernaar de lichaamscellen optimale hoeveelheden voedingsstoffen te geven, zodat het lichaam ook optimaal kan presteren. Welke voeding een lichaam nodig heeft is afhankelijk van de klacht en van de persoon zelf. Ook welke manier van bewegen/sport is hier van belang. Onze specialismes vindt u hier onder, maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor andere gezondheidsklachten. Regelmatig schrijven we hier over in onze nieuwsbrief en op onze facebookpagina.

 

Werkwijze
Via de deze link vindt u een overzicht van een serie afspraken met een cliënt, zo krijgt u een beeld van onze werkwijze. 

Specialismes (klik voor meer info op de klacht):
 

- Maag- en darmklachten verhelpen dmv darmreiniging
- Hart- en vaatziekten

- Huidklachten

- Fibromyalgie

- Galklachten

- Reuma

- Diabetes

​- Depressie

- Burn-out

- Sportvasten
 

Vergoeding

Consulten worden gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. 

* Prognos en Smart Pulse zitten in de prijs van het consult inbegrepen. 

 

Maak een afspraak

Wilt u eerst even telefonische overleggen, dat is dat geen probleem. Bel dan met Aschwin via 0651249421 of laat u een bericht achter.

Online consult

Woont u niet in de buurt of is niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan is een online consult ook mogelijk. Leest er meer over via deze link.
 

Onze tarieven vindt u hier.

Eerst voeding, dan medicijnen!

_____________________
Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG