Specialist in Chronische klachten

Ben je op een punt beland dat je niet verder komt met je gezondheid? Heb je overal gezocht voor antwoorden zonder resultaat. Voel je je ziek, moe en zit je vast? Weet dan dat je niet de enige bent. Veel mensen zitten in dezelfde positie, worstelend en lijdend met één of andere mysterieuze ziekte. Er zijn antwoorden en ja je kunt genezen. 

Bij veel chronische klachten weten ze in het ziekenhuis geen raad. Zelfs een paar keer gehoord, dat ze naar een psycholoog werden gestuurd, omdat dat het tussen de oren zo zitten. Niet alles is te meten via reguliere onderzoeken en dien je anders

te kijken. Bij de meeste chronische klachten is een verkeerde voedingskeus de oorzaak en dien je ditaan passen. Mensen gaan dan zelf zoeken naar een oplossing, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Je gaat je dieet aanpassen en of  supplementen gebruiken, wat super is, maar vaak gebruik je zonder het te beseffen de verkeerde voedingsmiddelen eten of de verkeerde supplementen gebruiken. Dit voedt op de lange termijn de klachten alleen maar en kunnen de klachten zelfs erger worden. 

Innerfresh kan echt helpen!

Bel of mail als u eerst uw klachten wil bespreken. We maken dan een afspraak en bespreken wij uw klacht(en) verder en zullen wij u vragen stellen om de oorzaak van de klacht(en) te kunnen achterhalen. Hiernaast maken wij gebruik van het meetapparatuur (Prognos* & Smart Pulse*) om de oorzaak nog duidelijker in beeld te krijgen. U kunt begrijpen dat het belangrijk is om precies te weten waar het mis gaat in het lichaam en dan vooral vanuit de oorzaak gekeken. Tijdens het eerste gesprek zullen wij u ook direct een behandeling voorstellen. 

Onze voeding maakt allerlei veranderingen door en de kans is groot dat hierdoor er tekorten ontstaan aan essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen. Deze tekorten kunnen leiden tot (ernstige) gezondheidsproblemen. 

Orthomoleculaire voeding streeft ernaar de lichaamscellen optimale hoeveelheden voedingsstoffen te geven, zodat het lichaam ook optimaal kan presteren. Welke voeding het lichaam het meest nodig heeft is afhankelijk van de klacht en van de persoon zelf. Ook welke manier van bewegen/sport is hier van belang. Regelmatig schrijven we hier over in op onze sociale kanalen.

 

Werkwijze
Via de deze link vindt u een overzicht van een serie afspraken met een cliënt, zo krijgt u een beeld van onze werkwijze. 

Vergoeding

Consulten worden gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, zie overzicht bij onze tarieven

* Prognos en Smart Pulse zitten in de prijs van het consult inbegrepen. 

 

Maak een afspraak

Wilt u eerst even telefonische overleggen, dat is dat geen probleem. Bel dan met Aschwin via 0651249421 of laat u een bericht achter.

TeleHealth
Woont u niet in de buurt of is niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan is een online consult ook mogelijk. Leest er meer over via deze link.

 

Onze tarieven vindt u hier.

Eerst voeding, dan medicijnen!