top of page

De echte oorzaak van obstipatie!

Bijgewerkt op: 24 jan. 2021


Veel mensen hebben last van obstipatie en helaas zie ik de klachten die bij obstipatie voorkomen steeds heftiger worden. Mensen hebben soms enorme stekende pijnen of ze continue gestoken worden met een mes. Mensen kruipen soms letterlijk over de grond van de pijn. Mensen moeten hun werkschema aanpassen om fatsoenlijk te kunnen functioneren op hun werk of belanden zelfs in de ziektewet. Zo heftig kan het worden, ik schrik er soms zelf van! Ik zie mensen die al jaren met deze klachten rond lopen, maar niemand heeft echt een oplossing. Ik spreek dan nog niet eens van andere klachten die je er vaak bij ziet, zoals huidklachten, menstruatieproblemen, extreem moe, pijn of vermoeid in andere spieren, verzuring van de spieren. Ik wil daarom meer duidelijkheid brengen in de oorzaak van deze klachten. Het wordt namelijk helemaal verkeerd begrepen en daardoor blijft men vaak met de klachten lopen of ze komen snel genoeg weer terug. Het wordt daarom ook een wat langere post, dus neem even je tijd.


Toxines (Gifstoffen) Toxines zijn het echte probleem. Toxines hopen zich op in spierweefsel, met als resultaat dat de werking van de spier minder wordt. Ontlasting is afval en moet naar buiten toe, de darm doet dit via een peristaltische beweging, een ontspanning en een aanspanning van de spieren van de darm die gecoördineerd samen werken. Zo beweegt de ontlasting door de darm, achter de ontlasting spant de darm zich aan en voor de ontlasting ontspant de darm. Op deze manier wordt de ontlasting naar buiten gewerkt. Zoals ik al zei kunnen toxines zich ook ophopen in de darmwand, waardoor de spierfunctie minder goed werkt. Maar waar komen deze toxines dan vandaan?

Enerzijds door de ontlasting zelf, dit is werkelijk gewoon afval en moet het lichaam ook uit. Echter zorgt dit niet alleen voor een teveel aan toxines in de darmwand en is nog meer aan de hand.


Pathogenen Pathogenen is een verzamelnaam voor alles wat het lichaam ziek kan maken. Je kunt hierbij denken aan virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Deze pathogenen kunnen op een laag pitje actief zijn in het lichaam, sluimeren noemen we dat. Van dit sluimeren voel je je in eerste instantie niet ziek, maar ze geven wel toxines af! Dit icm een verkeerd voedingspatroon zorgt voor een minder goede afvoer van deze toxines. Onze lever is echt heel goed, maar kan niet alles. Het houdt een keer op! Pathogenen zijn daarmee het werkelijk probleem van obstipatie en moeten bestreden worden. Echter is dit niet altijd even makkelijk. Je weerstand verhogen met bijvoorbeeld vitamine C en zink is dan niet voldoende, zeker niet als de klachten zo heftig zijn als ik het begin noemde. Je moet deze pathogenen uithongeren, door de juiste voeding te eten en de voeding weg laten die pathogenen voeden. En vooral over dit laatste is veel onenigheid, van de één mag je dit wel eten en van de ander weer niet. Wij behandelen al bijna 15 jaar obstipatieklachten en ik zeg je dat bij deze heftige vormen van obstipatie geen middenweg is en er maar één manier is. Wij hebben al verschillende manieren uitgeprobeerd en komen telkens weer terug bij 1 manier en dat is pathogenen uithongeren, tegelijk bestrijden, darmen rust geven en schoonmaken. Het schoonmaken kan op verschillende manieren, zoals met voeding, supplementen en met darmspoelingen of klysma's.

Oplossing

Obstipatie is echt op te lossen en je kunt weer een normale stoelgang hebben. Ook hoef je geen pijn meer te hebben en of moe te zijn. En dit kan ook bij jou, je bent echt geen uitzondering op de regel. Lees hier hoe?


Wil je eens vrijblijvend jou gezondheidsklacht(en) bespreken met Aschwin, maak dan nu een telefonische afspraak op een tijdstip dat bij jou past!Aarzel niet en kom achter de oorzaak van jou klachten.

Groet Aschwin


#eczeem #psoriasis #dermatoxins #medicalmedium #obstipatie #buikkramp #buikpijn #virussen #gifstoffen #toxinen #zwaremetalen #huidklachten #menstruatieproblemen #moe #pijn #vermoeid #spierpijn #verzuring #innerfresh #darmspoeling #detox #ontgiften #darmreiniging #detoxen #pathogenen #Maagendarmklachten #opgeblazengevoelindebuik #behandelingbuikkramp #behandeling #opgeblazenbuik #pds #buikpijn #spastischedarm #konijnenkeutels #wattedoenbij #obstipatie #oplossingobstipatie #ziekteenverzuim #afslankenmaastricht #behandeling #virussen #vitality #reizigersdiarree #afvallenmaastricht #duurzameinzetbaarheid #trekinzoet #wellnessretraite #vetteontlasting #oplossingacne #behandelingreuma #behandelingschimmels #pijnlijkegewrichten#depressie #huidklachten #hardeontlasting #psoriasis #bacteriën #oplossing #eczeem #parasieten #orthomoleculair #schimmels #fungus

1.775 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page