top of page

Opvliegers en nachtelijk zweten


Opvliegers en 's nachts overmatig zweten die zo uit het niets komen, worden veroorzaakt door een overbelaste lever - niet door de schildklier of de menopauze. Opvliegers en nachtelijk zweten hebben niets met hormonen te maken. Dit is wat er echt aan de hand is: wanneer de lever vol raakt met gifstoffen, zoals virale afvalstoffen, zware metalen, pesticiden, herbiciden en zelfs oude opslag van medicijnen die in het verleden zijn gebruikt, raakt de lever overbelast en begint het heet te worden - dus probeert het lichaam het af te koelen. Als onderdeel van dit proces wordt warmte uit de lever verdreven en door het lichaam gepulseerd, waardoor je dat ongemakkelijke, oververhitte gevoel krijgt. Dit is een veel voorkomende ervaring voor zowel vrouwen als mannen, maar vanwege het stigma worden opvliegers bij mannen normaal gesproken niet als zodanig bestempeld. Ze worden in plaats daarvan vaak werkzweten of nerveus zweten genoemd.


Met een gezondere levensstijl gericht op het schoonmaken en herstellen van de lever, zijn opvliegers goed te behandelen en merk je vaak al na één maand een sterke vermindering van de klachten!


Wil je meer info over het leverherstelplan, neem dan bel, app of mail dan met Aschwin op 0651249421 / info@innerfresh.nl


173 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Toen ik voor het eerst bij je kwam met o.a. bovenstaand 'probleem' (denkend dat het door m'n hormonen kwam), leek het voor mij abracadabra wat je vertelde. Echter inmiddels volledig overtuigd en ook positieve ervaringen rijker dat het wel degelijk klopt wat hier boven staat! Van dagelijkse opvliegers na 1 a 2 op zeeeeeer lange tijd ( en dan meestal rondom vakanties wanneer ik tóch weer net even wat anders eet, of wanneer ik te laat eet ).

Like
bottom of page