Innerfresh Wellness retraite | Ardennen

Innerfresh Detox week

28 mei 2021 t/m 4 juni 2021

(8 aanmeldingen)

Innerfresh Wellness Retraite

Innerfresh Wellness Retraite, is bedoelt voor mensen die alle luxe willen ontvangen van ultieme ontspanning tot een gezond lichaam. Die willen werken aan hun emotionele en mentale gezondheid. Dit in een groenrijke omgeving, in een kasteel waar men zich thuis voelt. 

Sinds 2012 zijn wij bekend met onze Innerfresh detox weken. Gasten keren terug, ook na andere weken ergens anders te hebben bezocht. Dat maakt onze week uniek.

  • U ontvangt twee weken van te voren een geheel detoxpakket, dit is om uw spijsverteringsstelsel en uw lever tot rust te brengen, zo ook de eerste aangekoekte lagen van de dikke darm te verwijderen.

  • Bij aankomst op vrijdag ontvangt u een vullende soep om 19.00 uur en gaat de week beginnen. We maken verse biologische soepen die zorgen voor de reiniging en ontgiften van uw lichaam in combinatie met uw darmsupplementen om tekorten aan te vullen in uw lichaam. De sappen worden bereid door een slow-juicer.

  • In deze week kun je kiezen voor klysma’s of hoge darmspoelingen (zie onze site www.innerfresh.nl), ons advies zijn de twee hoge darmspoelingen omdat U dit geheel ontspannen en met aanwezigheid van een colon hydrotherapeut ondergaat. Een klysma daar en tegen geeft ongemak, is niet geheel relaxed en geuren in u moet dit zeven dagen 2 x per dag ondergaan om hetzelfde te bereiken als een hoge darmspoeling.


 

  • Iedere dag ontvangt u orthomoleculaire voedingsadviezen om bewust te worden wat voeding doet met uw lichaam.

  • U ontvangt tips en tops over betere voeding voor thuis.

  • Aan het eind van de week gaat u genieten van een heerlijke orthomoleculair ontbijt, lunch en avondeten. Op vrijdagochtend zorgen wij ook voor een heerlijk ontbijt wanneer u terugkeert naar huis.

  • Fase 3 volgt u thuis vanaf vrijdag, dit is uw opbouwfase met suppletie om uw darmen en bloedbanen te optimaliseren. U zult merken hoe fit u bent.

  • Lichamelijke rust door Yoga, Yoga Nidra/ Meditatie, Awareness en wandelingen.

  • Lichamelijke activiteit voor de verbranding en energie niveau terug te brengen.

       Door Marijke Bemelmans, een gediplomeerd docent in yoga en sport .

Ze kijkt naar uw gestel, wat u lichamelijk aan kan en passen het daar aan waar u het als individu het nodig heeft. Yoga, Meditatie, Awareness zijn geheel vrijblijvend. Ik geef hierbij aan dat meestal iedereen deelneemt aan deze activiteiten omdat ze zien wat het met hun doet en losmaakt. Vergeet niet, we komen allemaal met een doel. In deze week zijn we één.

In deze week ontvang je twee creatieve workshops, een strandtas maken of een Macraméhanger maken voor beginners, deze zijn vrijblijvend. Vaak worden creatieve workshops onderschat, deze doen heel veel aan ontspanning, uw gedachte staan op non-actief wat energie geeft. Mensen denken vaker dat ze geen talent hebben. Dit is niet waar, als ze instructies ontvangen, ontstaan de mooiste talenten die ze niet wisten dat ze deze hadden.

Nicky Hardij, eigenaresse Zanna Nail & Beauty Institute te Maastricht is een spontane, vrolijke vrouw met een luisterend oor, zij is onze schoonheidsspecialiste, masseuse, nagelstyliste. Zij is niet een traditionele schoonheidsspecialiste, zij werkt o.a. niet met draaiende borsteltjes (ivm bacteriën) en of vapozone ivm ademhalingsmoeilijkheden bij sommige mensen. Zij werkt met natuurlijke manuele technieken die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en onderliggend spierweefsel herstelt, zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de  huid op een natuurlijke manier wordt gelift. Ze werkt met natuurlijke producten zonder toevoegingen en geheel biologisch, haar verpakkingen zijn daarom dan ook klein. Verder kan men nog heerlijke massages, waaronder acupressuur en modderpakkingen bij haar boeken.

 

Aschwin en Hedwig van Diermen leggen u geheel in de watten. "waarom ver zoeken als het dichtbij kan." Hedwig geeft ook aan; in het verleden heb zelf veel retraites gedaan, men moest dan buiten je retraite ook nog een vliegticket boeken en als je daar was vond ik het programma/eten vaak minimalistisch of ik moest slapen met 4 mensen op een kamer . Veel verblijven hebben niet voldoende badkamers voor het aantal gasten dat ze aannemen en dus werd er gebruik gemaakt volgens badkamerschema. Tja, ik ben iemand die zich meteen wil verzorgen als ik op sta. 
We werken allemaal hard voor ons geld en als je jezelf een weekje gunt, wil je toch ook wel die luxe die je verdient. Dit is de reden waarom mijn man en ik dit concept bedacht hebben.
Onze gasten krijgen ook een gedeelte vergoed wanneer ze aanvullend verzekert zijn voor alternatieve geneeswijze, vraag er even na wanneer u uw verblijf boekt.
Uw verblijf en praktische informatie
U verblijft in een kasteel midden in de natuur van de Ardennen in het plaatsje Stoumont. Dit kasteel heeft alles wat u nodig heeft. Het heeft de warmte en gezelligheid, een wellnessruimte met Finse sauna, Hammam, Hottub, Infrarood banken. Het zwembad is alleen in mei toegankelijk. Verder is iedere slaapgelegenheid voorzien van een badkamer met toilet en douche.
U kunt kiezen voor;
Een gedeelde kamer:          Euro 995,-    per persoon
Een kamer voor u alleen:     Euro 1395,-    per persoon
In beide keuzes ontvangt u, wanneer u aanvullend verzekert bent voor alternatieve zorg, 7 x een consult van 45 euro. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar

Het Innerfresh team

Schoonheidsbehandelingen

Nicky Hardij

Yoga - Sportdocent

Marijke Bemelmans

Aschwin Orthomoleculair therapeut Colonhydrotherapeut

en Hedwig Awareness Coach / Colon Hydrotherapeut 

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG