Afslanken

Afslanken blijft ons toch altijd bezig houden of je nu maar een paar kilo wilt afvallen of dat je 10 kilo of meer wilt afvallen. Het is en blijft een strijd en toch is het eigenlijk heel simpel. De moeilijkheidsgraad zit hem toch vaak bij de emoties. Sommige mensen hebben echt flinke trauma's opgelopen en dit zijn emoties die maar geen plek kunnen krijgen. We noemen dit onverwerkte emoties.

Onverwerkte emoties kunnen de stofwisseling blijven storen en daarmee kunnen er flinke gezondheidsklachten ontstaan. Niet alleen overgewicht, maar bijvoorbeeld ook hartproblemen of  depressies. Gesprekken met de psycholoog kunnen dan helpen, maar dit is vaak niet voldoende of het duurt lang. Dit heeft o.a. te maken met de gezondheid van je darmen. De darmen produceren namelijk ook

hormonen en als de darm in balans is, is dit gunstig voor de hormoonbalans en dan vooral voor de hormonen serotonine en melatonine. Dit hormonen die je gemoedstoestand en je slaap een enorme boost geven. Hiermee stimuleer je direct je motivatie om het traject van het afvallen vol te houden.  

Bij Innerfresh zetten we de darmen daarom ook voorop. Deze dienen eerst behandelt te worden om afvallen tot een succes te maken, hierna ben je positiever ingesteld en is je motivatie direct beter om je doelen te bereiken. Als je op deze manier te werk gaat, zul je ook merken dat het allemaal veel makkelijker gaat als je eenmaal je doelen hebt bereikt. 

Welk programma

Als je een paar kilo wilt afvallen en heb je geen darmklachten dan is sportvasten geschikt programma voor je. Indien sportvasten niet bij je past of is het niet mogelijk vanwege medische redenen, dan kunnen we met een aanpassing van je voedingspatroon ook veel bereiken. Intermittend fasting kan bij medische redenen wel vaak ingezet worden. 
Wil je afvallen en een echt en langdurige verandering teweeg brengen, dan adviseren wij eerst een detox. Afvallen is namelijk niet alleen meer te maken met goed sporten en gezond eten. Je ziet tegenwoordig steeds meer pathogenen lichaamsprocessen verstoren. Je moet dan denken aan sluimerende virussen of bacteriën e.d. Deze worden sterk gevoed door toxines zoals zware metalen (kwik, lood, aluminius, koper en meer).Virussen kunnen bijvoorbeeld de schildklier negatief beïnvloeden, bacteriën kunnen de darmen flink verstoren en via deze weg ook weer problemen geven met het afvallen. Je lichaam ontdoen van deze toxische stoffen kan daarom enorm zinvol zijn bij het afvallen.

Behandeling 

Een programma om af te vallen kan bij iedereen anders uitpakken, het is daarom belangrijk dat de feiten op een rijtje zet en stap voor stap te werk gaat. Vaak doen we eerst een detox, maar het kan ook zijn, dat we later doen of zelf helemaal niet. Kortom in 10 tot 14 dagen kun je al veel afvallen en het lichaam resetten, zodat je ook na deze 10 tot 14 dagen blijft afvallen als dat nodig is.  

 

Kosten kunnen variëren en zijn afhankelijk van eventuele overige klachten. Soms is het belangrijk om meerdere consulten in te plannen bovenop het standaard programma. 

Maak nu een afspraak door te bellen met Aschwin via 0651249421 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG