Afslanken in Maastricht : Wat is sportvasten

Snel afvallen door te switchen van suiker- naar vetverbranding!

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je  wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen! Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor je vetreserves, bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen. 

Make the switch

De sportvastenkuur stimuleert het maken van de metabole switch door het toepassen van specifieke aanpassingen in je voeding in combinatie met sporten. Dit zorgt voor een gelijktijdige afname van de suikervoorraden in het lichaam en in je spieren, waardoor deze steeds meer moeten overgaan op het verbranden van vet. Dit proces wordt ondersteund met voedingssupplementen en zorgen voor de benodigde extra stimulans om de metabole switch snel en effectief te kunnen maken en leveren brandstof aan de hersenen zodat je intensief kunt sporten tijdens de vastendagen. Ook zorgt de suppletie ervoor dat je de kuur gemakkelijker kunt volhouden doordat het hongergevoel wordt onderdrukt en dat het lichaam wordt beschermt tegen spierafbraak. Om te kunnen meten of je de metabole switch maakt tijdens de vastendagen, wordt tijdens de kuur gebruik gemaakt van urinetesten. Zo’n test bestaat uit een stripje dat door contact met wat urine gaat verkleuren. De mate van verkleuring geeft aan of en hoeveel je bent overgegaan op vetverbranding. Na de sportvastenkuur staat je lichaam, inclusief de spieren, in de vetverbrandingsstand. En het is deze vetverbrandingsstand die zo goed voor je is. Je bent afgeslankt als je te zwaar was, je kunt beter sporten, sneller herstellen en voelt je fitter en vitaler. Je behoefte aan suiker zal ook sterk afgenomen zijn, gewoonweg door het feit dat het lichaam dit niet meer hoofdzakelijk als brandstof gebruikt.

Voor wie?

Sportvasten is een programma wat erg goed in elkaar zit en met wetenschappelijke onderbouwing en daardoor ook in te zetten bij medische klachten. 

dieet

Maastricht

Sportvasten is goed voor mensen:

  • die moeten afvallen

  • weinig energie hebben

  • diabetes type 2 hebben

  • cholesterol, hoge bloeddruk, hartfalen
    (Tijdens de intake wordt bepaald of sportvasten geschikt is of dat er eerst gekozen wordt voor een andere behandelvorm)

Keep the switch

Tijdens de sportvastenkuur heeft je lichaam de metabole switch gemaakt van suiker- naar vetverbranding. Na de sportvastenkuur is het belangrijk om de metabole switch te beschermen en te voorkomen dat je terugvalt.  

 

Zodra je klaar bent met de kuur plannen we nog een afspraak in om u uit te leggen wat u kunt doen om u gezondheid verder te ondersteunen. Hierbij maken we gebruik van ons meetsysteem Prognos. Met dit systeem kun je eenvoudig storingen opsporen en hierbij een gepast advies geven. Lees er hier meer over. Ik ben erg blij met dit systeem, omdat het mij enorm geholpen heeft om achter de werkelijke oorzaak te komen van veel gezondheidsklachten.

Dit laatste consult en de Prognosmeting zit in de prijs inbegrepen. 

Meer info:

Wetenschappelijke achtergrond

Het gedachtengoed achter Sportvasten

Maak nu een afspraak door te bellen met Aschwin via 0651249421 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG