Online reformwinkel met gratis advies!

Niet iedereen heeft meer tijd om naar de reformwinkel te gaan voor advies, een online oplossing is hier ideaal voor en dan is wat Innerfresh aanbiedt. Heeft u geen idee welk supplement u zou kunnen nemen bij een klacht, bel of app dan met Aschwin via 0651249421 en krijg gratis advies. Het kan ook via een email naar info@innerfresh.nl. De eerste 10 minuten zijn gratis. Heeft u behoefte aan meer uitleg kunt u een afspraak plannen voor een consult. Bekijkt u de tarieven hier.

Innerfresh zelf verkoopt geen supplementen, wij adviseren alleen. De supplementen kunt u kopen via een link, klikt u hierop dan wordt u doorgestuurd naar de betreffende webshop die het wel verkoopt. De supplementen die u kunt vinden via de zoekbalk hebben we samengesteld als een gratis hulpmiddel met als doel het u makkelijker te maken welke supplementen echt goed en gezond zijn. De behoefte aan suppletie verschilt van persoon tot persoon. Vraag daarom advies bij Aschwin en of bij u arts voordat u uw huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, of een dieet, lichaamsbeweging of suppletieprogramma start, of als u een gezondheidstoestand heeft of vermoedt dat u een medische aandoening heeft.

aschwin.jpg
9topcoldandflu.png

Kwaliteit

De supplementen die u via deze pagina kunt vinden bevatten daarom geen geur-, kleur- en smaakstoffen! Ook supplementen met alcohol zou u voor moeten waken.

De meeste merken hebben goede, maar ook minder goede supplementen. Er zijn maar enkele merken die alleen maar goede supplementen hebben. Ik heb daarom alleen de goede vermeld. Ook heb ik rekening gehouden met de prijs, soms is duurder echt beter, maar je ziet ook vaak dat een leverancier gewoon duur is en het product niet beter is dan een goedkopere. 

Zoals ik hierboven vermeld heb, verkopen wij zelf geen supplementen. Wij werken al jaren met Nova Vitae en Morgenisnu en hun service is echt super en rekenen lage verzendkosten. Via de zoekbalk kun je zoeken op een product en vind je de link waar je het kunt kopen. 

Medical Medium

Voor degene die Medical Medium kent heb ik rekening gehouden met mensen die zijn protocol volgen. Zijn adviezen zijn erg goed en zijn echt bijzonder te nomen. Ik gebruik zijn advies bij iedere cliënt. 

Deze pagina is een pagina in wording en komen er betere supplementen op de markt dan updaten we de site. Ook zullen niet alle supplementen er op staan, er komen er steeds meer bij. Mocht u een supplement nodig hebben die er niet bij staat, stuurt u mij dan een Whatsapp of een email en ik zal u adviseren waar u een goede en gezonde kunt vinden.

Waarom deze pagina nog meer!

De reden dat ik deze pagina heb gemaakt is dat ik cliënten in mijn praktijk krijg die niet tegen medicatie en of supplementen kunnen. Het zijn vaak niet de werkzame stoffen, zoals vitamine C waar men niet tegen kan, maar de stoffen die gebruikt worden om de werkzame stof in een tablet te krijgen en te houden. Zo worden er veel aroma's gebruikt om een smaakje aan een supplement te geven als het een vloeibaar product is of een zuigtablet. Vaak zit dit ook nog in supplementen die je gewoon door slikt, een smaakje is hier echt niet nodig!

Aroma's horen niet thuis in een supplement! Aroma's zijn MSG, voor de meeste bekend onder het E-nummer E621. Dit voedt pathogene activiteit en belast het brein. Ook in de vloeibare producten en zuigtabletten horen ze niet thuis. Laat dit echt liggen! Zo komt het voor dat mensen hun ziektebeeld onderhouden door het gebruik van supplementen met de verkeerde toevoegingen, deze stoffen kunnen hun klachten onderhouden en ziek houden en zonder dat men het in de gaten heeft.

Maar denk ook aan titaaldioxide, E-nummer E-171. Een stof die wordt gebruikt in cosmetica en als kleurstof om een supplement witter te maken. Vaak zie je dit in magnesiumsupplementen. Raar eigenlijk, want magnesium is al wit van zichzelf, waarom moet het dan nog witter! Titaandioxide is funest voor de darmflora. Klik hier voor meer info.