Aschwin & Hedwig.jpg
Specialisaties

                                             Obstipatie                              Eczeem
Maag- en darmklachten                              Diabetes

                                                   Huidklachten
                         Fibromyalgie                                                Voeding

     Detoxen                                            Autofagie

                                         Vasten                                Chronische ziekte

Medical Medium

Aschwin is een  bewuste en gepassioneerde man wanneer het op het gebied van voeding en sporten aankomt. Hij is orthomoleculair therapeut sinds 2004 en aangesloten bij het MBOG. Een eis van de MBOG is jaarlijks bij te scholen op het medische en orthomoleculaire vlak, hier haalt hij o.a. veel kennis

vandaan. Hiernaast volgt hij nog andere opleidingen om meer kennis te vergaren. Begin 2011 heeft hij zijn opleiding tot sportvasten afgerond en in maart 2014 heeft hij zijn opleiding in DNA en constitutie afgerond. Hij behandelt lichamelijke klachten met voeding en supplementen en tracht het gebruik van medicijnen af te bouwen in overleg met de huisarts. In zijn behandeling maakt hij gebruik van de adviezen van Medical Medium. Veel mensen volgen zijn programma's, maar weten eigenlijk niet precies hoe je dit goed moet toepassen. Aschwin heeft zich flink verdiept in de adviezen van Medical Medium en zijn adviezen zijn enorm bij zonder en geven mooi en snel een positief resultaat. Hij volgt deze adviezen zelf op en heeft hiermee zichzelf kunnen genezen van psoriasis. 

Hiernaast maakt hij gebruik van het Prognos meetsysteem, wat gebaseerd is op de Chinese geneeskunde. Het wordt ook wel eens de Chinese logica genoemd, omdat alle klachten zijn terug te leiden naar de meridianen. Breng je deze terug in balans, is er opnieuw een evenwicht in de gezondheid en lost de kwaal vanzelf op. Als je begrijpt hoe je de Chinese 5 elementen-leer kunt toepassen is het ook logisch dat alle klachten met elkaar in verbinding staan. Aschwin gelooft dat iedereen zich beter kan voelen, ondanks de klacht die iemand ook heeft.

 

Het is niet altijd makkelijk, maar hij gelooft echt dat je je beter kunt voelen bij het door breken van bepaalde voedingsgewoontes. Zijn interesses liggen vooral bij vastenkuren, veganistiche maaltijden en verlaging van de vetinname. Door regelmatig te vasten, lang of kort, zie je dat het lichaam anders gaat werken. Dit effect voel je echt en hij wil iedereen dat zelfde laten ervaren. De verbetering op de gezondheid door vasten is ook wetenschappelijk aangetoond. Helaas is vasten niet voor iedereen weg gelegd, enerzijds door ziekten of gewoon een gevoel van iemand, gelukkig zijn er altijd meerdere wegen naar Rome!

Hij geeft  les aan  artsen en therapeuten en ook in samenwerking met hun heeft zijn werk tot succesvolle  resultaten geleidt die hij graag met u deelt. Aschwin is actief als colon hydrotherapeut sinds 2006. Regelmatig geeft hij ook cursussen in Maastricht die iedereen kan bijwonen. Hiernaast schrijft hij blogs voor diverse partijen.

 

 

 

 

 

 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

10622757_10203665734217220_5351884504266

Hedwig van Diermen

Nadat Hedwig haar opleiding tot colon hydrotherapeute (darmreiniging) in 2004 succesvol had afgerond, startte ze met Therapeutische Praktijk Leny Mathiz te Maastricht. De naam is in juli 2017 veranderd naar Innerfresh. 

 

Zelf had ze jarenlang last van haar darmen. Ziekenhuis in en uit, maar de artsen konden maar niets vinden. "Het zit tussen je oren" en "Je moet er maar mee leren leven", zeiden ze. Als competentie/performance- en meditatie/mindfulnesscoach ging ze zelf op zoek naar een oplossing. Deze vond zij in de combinatie van darmreiniging, voeding en coaching. 

Nu sinds 2004, werkt ze samen met haar man Aschwin, een orthomoleculair therapeut (voedingsdeskundige). Hedwig werkt naast haar vak als therapeut al 20 jaar als competentie/mindfulness coach, zowel particulier en in bedrijven (Hello Hedwig) plus organiseert zij bezinningsweekenden en wellnesssweken onder de naam Innerfresh.

 

Mensen in hun kracht zetten, laten voelen wie ze mogen zijn en samen aan doelen werken is ook een onderdeel dat zij gebruikt in haar vak als colon hydrotherapeute. Loslaten is letterlijk en figuurlijk loslaten. "Veel  mensen die ik coach zeggen letterlijk; jarenlang draag ik veel rommel met mij mee". PDS is zeker een vorm van stress vasthouden in je darmen. Aschwin en Hedwig werken ook samen met reguliere en complementaire artsen. 

Innerfresh is gevestigd in Maastricht en Buschoten Spakenburg.