top of page

🎉 Gezond de feestdagen doorkomen! 🎉

Maak je je zorgen over alle verleidingen tijdens de feestdagen? Vrees je extra kilo's, vermoeidheid, of wil je simpelweg aan je gezondheid denken? Dan is deze boeiende online lezing een absolute must!

📅 Wanneer: Woensdagavond, 6 december om 19.30 uur

📍 Waar: Innerfresh - Wethouder van Caldenborghlaan 43 d Maastricht

💰 Kosten: Slechts €25,- voor waardevolle inzichten die een leven lang meegaan

Tijdens deze exclusieve lezing krijg je inzicht in waarom je juist tijdens de feestdagen zo'n trek hebt in pepernoten, chocoladeletters, en kerstkransjes, en waarom je snel te veel eet!

Je krijgt een frisse kijk op deze kwesties, met nieuwe perspectieven en praktische benaderingen die een blijvende impact op je gezondheid kunnen hebben.

🌱 Wat kun je verwachten:

  • Begrijp hoe ongezonde voeding juist verlangens naar snacks stimuleert

  • Ontdek hoe dit ook de oorzaak kan zijn van vage klachten

  • Leer hoe dit je stressbestendigheid kan beïnvloeden

  • Ontdek manieren om deze cyclus te doorbreken

  • Maar dat is niet alles! We delen ook effectieve voedingsstrategieën en natuurlijke benaderingen die je kunnen helpen om je fitter en vitaler te voelen.

 

Aschwin is een expert op dit gebied met diepgaande kennis om te delen. Pak deze kans om te leren, te groeien en de weg naar een gezonder hart te verkennen.

🚀 Reserveer nu jouw plek!

Via de volgende link - Bestel nu! - Na betaling ontvang je zo snel mogelijk de inloglink. Voor slechts €25,- krijg je toegang tot waardevolle informatie en inzichten die je nergens anders zult vinden.

 

Samen kunnen we stappen zetten richting een gezondere toekomst. Heb je vragen, stel ze gerust via info@innerfresh.nl of via 0651249421.

Mis dit niet! Jouw gezondheid verdient de beste zorg en aandacht. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

👇 Reserveer nu je plek!

Bestel nu!

 

 💙🌍

bottom of page