top of page

Tinnitis


Een piep of zoom in je oor, heb je dit continue, dan noemt men dit tinnitis. Eén van de klachten die genoemd wordt als bijwerking van de vaccinatie tegen Covid. Helaas kriig ik steeds meer cliënten in de praktijk die noemen dat hun klachten verergerd zijn na de 1e of 2e vaccinatie tegen Covid.


Wat we inmiddels weten van de wetenschap en wat ik ook merk in de praktijk is dat deze vaccinatie een onderliggend virus kan activeren. De wetenschap heeft gemerkt dat dit het Epstein Barr virus (EBV) is. Hetzelfde virus dat o.a. koortslippen en ziekte van pfeifer veroorzaakt en aan de basis ligt voor veel auto-immuunziekten.

Even voor de duidelijkheid, ik heb het hier niet over de discussie of deze vaccinatie nu wel of niet de oplossing is tegen de huidige epidemie. Het is wat ik als klacht hoor van mijn cliënten.


EBV kan zich op een gegeven moment richten op de zenuwen van het labyrint van het binnenoor, en de resulterende ontsteking en trillingen kunnen leiden tot rinkelende of zoemende sensaties, of zelfs onverklaarbare doofheid. Dat is de meest voorkomende verklaring voor tinnitus. Als alternatief kunnen de afvalstoffen die EBV (neurotoxinen) achterlaat de zenuwen van het binnenoor ontsteken, en alleen al de blootstelling van deze zenuwen aan deze neurotoxinen kan dit symptoom veroorzaken.

Heb je tinnitis gekregen op een onverklaarbare manier, dan is dit in theorie te genezen. Uiteraard kun je deze "piep" ook ervaren na een gehoorsbeschadiging. Dan is het helaas een stuk lastiger.


De oplossing zit hem in het wegspoelen van de neurotoxinen en andere afvalstoffen met o.a. de juiste hoeveelheid bleekselderijsap en het aanpakken van het virus zelf. Daarbij dient de lever aangepakt te worden met een goed voedingspatroon laag aan vet en hoog aan koolhydraten dmv fruit e.d. Hiernaast zijn de juiste supplementen nodig om het virus snel en doelkrachtig aan te pakken. Ze zijn sterk en dupliceren zich snel, het is daarom een noodzaak om veel zaken direct en tegelijk aan te pakken.


Groet Aschwin

www.innerfresh.nl


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page