top of page

Hoe herken je nu een goed Supplement?

Innerfresh zelf verkoopt geen supplementen, wij adviseren alleen en dat doen we ook via deze pagina. Lees gerust verder en kom van alles te weten over wat een supplement goed maakt of minder goed.  Geen interesse om verder te lezen en u zoekt een supplement, klik dan hier. U vindt dan supplementen zonder onnodige toevoegingen die ook nog eens goed werken! Via deze pagina wordt u dan weer doorgestuurd naar het bedrijf die het dan wel verkoopt. 

De behoefte aan suppletie verschilt van persoon tot persoon. Vraag daarom advies bij Aschwin en of bij u arts voordat u uw huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, of een dieet, lichaamsbeweging of suppletieprogramma start, of als u een gezondheidstoestand heeft of vermoedt dat u een medische aandoening heeft.

Kwaliteit

De supplementen die u via deze pagina kunt vinden bevatten daarom geen geur-, kleur- en smaakstoffen! Ook supplementen met alcohol zou u voor moeten waken.

De meeste merken hebben goede en minder goede supplementen. Er zijn maar enkele merken die alleen maar goede supplementen hebben. Ik heb daarom alleen de goede supplementen vermeld. Mocht er iets beter komen, dan vervang ik product. Ook heb ik rekening gehouden met de prijs, soms is duurder niet altijd beter!

Zoals ik hierboven vermeld heb, verkopen wij zelf geen supplementen. Wij werken al jaren met Nova Vitae en Morgenisnu en hun service is echt super en rekenen lage verzendkosten. 

foods-to-avoid-chronic-illness
clean-carbohydrates

Waarom deze pagina nog meer

De reden dat ik deze pagina heb gemaakt is dat ik cliënten in mijn praktijk krijg die niet tegen medicatie en of supplementen kunnen. Het zijn vaak niet de werkzame stoffen, zoals vitamine C waar men niet tegen kan, maar de stoffen die gebruikt worden om de werkzame stof in een tablet te krijgen en te houden. Op deze manier valt een tablet niet uit elkaar. Daarbij worden er ook stoffen gebruikt om bv. een smaakje of kleur te geven aan supplement.

Deze vind je onder de noemer aroma, natuurlijk gezoet, natuurlijke smaakstoffen, titaandioxide e.d. Deze horen niet thuis in een supplement. Aroma is hetzelfde als MSG of het E-nummer E621. Deze stoffen voeden ziekteverwekkers en belast het brein.

Een supplement wat gezoet is met een extract is geen probleem, maar deze vind je helaas niet zoveel.

Zo komt het voor dat mensen hun ziektebeeld onderhouden door het gebruik van supplementen met verkeerde toevoegingen, deze stoffen kunnen hun klachten onderhouden en ziek houden en zonder dat men het in de gaten heeft.

top-ten-healing-foods

Medical Medium

Voor degene die Medical Medium kent heb ik rekening gehouden met mensen die zijn protocol volgen. Zijn adviezen zijn erg goed en zijn echt bijzonder te noemen. Ik gebruik zijn advies bij iedere cliënt. 

Hij heeft verschillende boeken geschreven, die u ook in de webshop kunt vinden. 

Deze pagina is een pagina in wording en komen er betere supplementen op de markt dan updaten we de site. Ook zullen niet alle supplementen er op staan, er komen er steeds meer bij. Mocht u een supplement nodig hebben die er niet bij staat, stuurt u mij dan een Whatsapp of een email en ik zal u adviseren waar u een goede en gezonde kunt vinden.

Te Vermijden Supplementen

Het is niet altijd duidelijk welke supplementen wel en niet goed zijn. Medical medium heeft een lijst met supplementen die vermeden zouden moeten worden als je wil genezen van een chronische ziekte. Hieronder volgen een aantal populaire.

 

B e t a i n e   H C L:

Het bevat een type zuur terwijl ons lichaam een mix van zeven typen nodig heeft. Omdat je dus niet de juiste mix binnen krijgt, wordt de balans van je maagzuur verstoord.

 

B a k i n g  s o d a/sodium bicarbonate (intern gebruik):

Te hard voor het darmkanaal en de lever. Ook vernietigt het goede bacteriën, die we nodig hebben.

 

D i a t o m e e ë n a a r d e:

Scheurend voor de darmwand. Ook brengt het een laagje aan op de wand, waardoor het goede bacteriën verstikt. Kan absorptie problemen veroorzaken en laat candida zijn belangrijke werk niet doen.

potato-healing-benefits

Te Vermijden Supplementen

W e i  p r o t e ï n e / e i w i t:

Een zuivel bijproduct dat virussen voedt en daardoor ontsteking creëert. Ook bevat het meestal MSG.

I j z e r   s u p p l e m e n t e n:

Vermijd ijzer supplementen die niet plantaardig zijn, want die voeden Epstein-Bar, gordelroos en andere virussen/bacteriën. Vrijwel alle gevallen van bloedarmoede worden veroorzaakt door een virale infectie. Je kunt je ijzer op een natuurlijke manier opkrikken door o.a spinazi, barley grass juice powder, peterselie, wilde blauwe bessen, druiven, bramen en koriander te eten.

 

L- c a r n i t i n e:

Vermijd dit aminozuur in geconcentreerde vorm. Herpes en andere beestjes eten ervan.

 

V i s o l i e:

Zit vol zware metalen. Plantaardige omega op algenbasis is goed.

 

C o l l a g e e n:

Net zo min als het eten van een schapen oog je eigen oog zal genezen, repareert dierlijk collageen je eigen collageen. Het werkt niet en is een belasting voor de lever. Daarnaast voedt dierlijk collageen virussen en bacteriën. Plantaardig collageen doet dat niet, maar toch werkt het niet.

medical-medium-morning-cleanse

Te Vermijden Supplementen

G l a n d u l a i r e / k l i e r   s u p p l e m e n t e n:

Als ze dierlijk zijn, vormen ze de voornaamste voedingsbron van virussen/bacteriën en kankers (deze leven allemaal op geconcentreerd dierlijk hormoon). Supplementen van dierlijke organen of klieren zijn steroïden ze onderdrukken het immuunsysteem, wat het kan hinderen om virussen & bacteriën aan te pakken.

C h l o r e l l a:

Dit supplement haalt zware metalen niet op de juiste manier uit het lichaam. Wilde blauwe bessen, Atlantische dulse, barley grass juice powder, koriander & spirulina (hoofdonderdelen van de zware metalen detox smoothie) doen dit wel.

M u l t i v i t a m i n e:

Over het algemeen is dit een gok mix van verschillende vitaminen in vormen, die al dan niet gunstig zijn. Ze bevatten zoveel ingrediënten dat er maar een piep klein beetje van ieder nutriënt in zit plus vulstoffen. Zo'n klein beetje van alles doet niks voor iemand die probeert te genezen.

Spirulina is een uitstekende vervanger, in het bijzonder prenataal.

H u i d , h a a r   e n   n a g e l   s u p p l e m e n t e n:

Hetzelfde probleem als de multivitamine

twelve-foods-for-epstein-barr
bottom of page