Hoe herken je nu een goed Supplement?

Innerfresh zelf verkoopt geen supplementen, wij adviseren alleen en dat doen we ook via deze pagina. Lees gerust verder en kom van alles te weten over wat een supplement goed maakt of minder goed.  Geen interesse om verder te lezen en u zoekt een supplement, typ dan uw supplement in de zoekbalk rechtsboven deze website. U komt dan op een pagina met het supplement dat u zoekt en zonder onnodige toevoegingen. Via deze pagina wordt u dan weer doorgestuurd naar het bedrijf die het dan wel verkoopt.

De behoefte aan suppletie verschilt van persoon tot persoon. Vraag daarom advies bij Aschwin en of bij u arts voordat u uw huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, of een dieet, lichaamsbeweging of suppletieprogramma start, of als u een gezondheidstoestand heeft of vermoedt dat u een medische aandoening heeft.

clean-carbohydrates.jpg

Waarom deze pagina nog meer

De reden dat ik deze pagina heb gemaakt is dat ik cliënten in mijn praktijk krijg die niet tegen medicatie en of supplementen kunnen. Het zijn vaak niet de werkzame stoffen, zoals vitamine C waar men niet tegen kan, maar de stoffen die gebruikt worden om de werkzame stof in een tablet te krijgen en te houden. Op deze manier valt een tablet niet uit elkaar. Daarbij worden er ook stoffen gebruikt om bv. een smaakje of kleur te geven aan supplement.

Deze vind je onder de noemer aroma, natuurlijk gezoet, natuurlijke smaakstoffen, titaandioxide e.d. Deze horen niet thuis in een supplement. Aroma is hetzelfde als MSG of het E-nummer E621. Deze stoffen voeden ziekteverwekkers en belast het brein.

Een supplement wat gezoet is met een extract is geen probleem, maar deze vind je helaas niet zoveel.

Zo komt het voor dat mensen hun ziektebeeld onderhouden door het gebruik van supplementen met verkeerde toevoegingen, deze stoffen kunnen hun klachten onderhouden en ziek houden en zonder dat men het in de gaten heeft.

Kwaliteit

De supplementen die u via deze pagina kunt vinden bevatten daarom geen geur-, kleur- en smaakstoffen! Ook supplementen met alcohol zou u voor moeten waken.

De meeste merken hebben goede en minder goede supplementen. Er zijn maar enkele merken die alleen maar goede supplementen hebben. Ik heb daarom alleen de goede vermeld. Ook heb ik rekening gehouden met de prijs, soms is duurder niet altijd beter!

Zoals ik hierboven vermeld heb, verkopen wij zelf geen supplementen. Wij werken al jaren met Nova Vitae en Morgenisnu en hun service is echt super en rekenen lage verzendkosten. Via de zoekbalk kun je zoeken op een product en vind je de link waar je het kunt kopen. 

foods-to-avoid-chronic-illness.jpg
top-ten-healing-foods-flu.jpg

Medical Medium

Voor degene die Medical Medium kent heb ik rekening gehouden met mensen die zijn protocol volgen. Zijn adviezen zijn erg goed en zijn echt bijzonder te noemen. Ik gebruik zijn advies bij iedere cliënt. 

Deze pagina is een pagina in wording en komen er betere supplementen op de markt dan updaten we de site. Ook zullen niet alle supplementen er op staan, er komen er steeds meer bij. Mocht u een supplement nodig hebben die er niet bij staat, stuurt u mij dan een Whatsapp of een email en ik zal u adviseren waar u een goede en gezonde kunt vinden.

medical-medium-morning-cleanse.jpg

Te Vermijden Supplementen

Het is niet altijd duidelijk welke supplementen wel en niet goed zijn. Medical medium heeft een lijst met supplementen die vermeden zouden moeten worden als je wil genezen van een chronische ziekte. Hieronder volgen een aantal populaire.

 

B e t a i n e   H C L:

Het bevat een type zuur terwijl ons lichaam een mix van zeven typen nodig heeft. Omdat je dus niet de juiste mix binnen krijgt, wordt de balans van je maagzuur verstoord.

 

B a k i n g  s o d a/sodium bicarbonate (intern gebruik):

Te hard voor het darmkanaal en de lever. Ook vernietigt het goede bacteriën, die we nodig hebben.

 

D i a t o m e e ë n a a r d e:

Scheurend voor de darmwand. Ook brengt het een laagje aan op de wand, waardoor het goede bacteriën verstikt. Kan absorptie problemen veroorzaken en laat candida zijn belangrijke werk niet doen.

potato-healing-benefits.jpg

Te Vermijden Supplementen

G l a n d u l a i r e / k l i e r   s u p p l e m e n t e n:

Als ze dierlijk zijn, vormen ze de voornaamste voedingsbron van virussen/bacteriën en kankers (deze leven allemaal op geconcentreerd dierlijk hormoon). Supplementen van dierlijke organen of klieren zijn steroïden ze onderdrukken het immuunsysteem, wat het kan hinderen om virussen & bacteriën aan te pakken.

C h l o r e l l a:

Dit supplement haalt zware metalen niet op de juiste manier uit het lichaam. Wilde blauwe bessen, Atlantische dulse, barley grass juice powder, koriander & spirulina (hoofdonderdelen van de zware metalen detox smoothie) doen dit wel.

M u l t i v i t a m i n e:

Over het algemeen is dit een gok mix van verschillende vitaminen in vormen, die al dan niet gunstig zijn. Ze bevatten zoveel ingrediënten dat er maar een piep klein beetje van ieder nutriënt in zit plus vulstoffen. Zo'n klein beetje van alles doet niks voor iemand die probeert te genezen.

Spirulina is een uitstekende vervanger, in het bijzonder prenataal.

H u i d , h a a r   e n   n a g e l   s u p p l e m e n t e n:

Hetzelfde probleem als de multivitamine

Te Vermijden Supplementen

W e i  p r o t e ï n e / e i w i t:

Een zuivel bijproduct dat virussen voedt en daardoor ontsteking creëert. Ook bevat het meestal MSG.

I j z e r   s u p p l e m e n t e n:

Vermijd ijzer supplementen die niet plantaardig zijn, want die voeden Epstein-Bar, gordelroos en andere virussen/bacteriën. Vrijwel alle gevallen van bloedarmoede worden veroorzaakt door een virale infectie. Je kunt je ijzer op een natuurlijke manier opkrikken door o.a spinazi, barley grass juice powder, peterselie, wilde blauwe bessen, druiven, bramen en koriander te eten.

 

L- c a r n i t i n e:

Vermijd dit aminozuur in geconcentreerde vorm. Herpes en andere beestjes eten ervan.

 

V i s o l i e:

Zit vol zware metalen. Plantaardige omega op algenbasis is goed.

 

C o l l a g e e n:

Net zo min als het eten van een schapen oog je eigen oog zal genezen, repareert dierlijk collageen je eigen collageen. Het werkt niet en is een belasting voor de lever. Daarnaast voedt dierlijk collageen virussen en bacteriën. Plantaardig collageen doet dat niet, maar toch werkt het niet.

twelve-foods-for-epstein-barr.jpg
Folaat.png

5-MTHF - Foliumzuur

Ashwagandha-Withania-somnifera-60-ml-Natures-Answer.jpg

Ashwagandha

ZEEG027_1_1.jpg

Atlantic Dulse

Gedroogd

Atlantic Dulse extract.png

Atlantic Dulse Extract

B12.png

B12 Blend

Barley-Grass-Raw-Juice-Powder-200-gram-Purasana.jpg

Barley Grass raw juice powder

Zwarte-walnoot-en-Artemisia-extract-30-ml-natures-answer-1.jpg

Black Walnut & Wormwood

cats_claw_kattenklauw-360x360.jpg

Cats Claw

Celeryforce.png

Celery Force

curcudyn 30.jpg

Curcudyn Forte

Dragon fruit powder Ancient Purity.jpg

Dragon Fruit

Emotio-Balance-Multipreparaat-60-capsules-Nutramin.png

Emotio Balance

ester-c 180.jpg

Ester-C / Vitamine C

Micro-C Vimergy.png

Micro-C / Vitamine C

Gaba.jpg

Gaba

Goldenseal.png

Goldenseal

L-Glutamine-100-puur-750-gram-Nova-Vitae.jpg

L-Glutamine

Goudpapaver.jpg

Goudpapaver / California poppy

Jodium.jpg

Nacent Iodine
Jodium

Lemon Balm.png

Lemon Balm

lysine.jpg

L-Lysine

Magnesium-500-180-capsules-Be-Life.jpg

Magnesium

Bisglycinaat

Mullein leaf  koningskaars.jpg

Mullein Leaf

Nettle leaf.jpg

Nette Leaf

Vegan omega 3 Vimergy.png

Omega 3 - Vegan

Gaia-Herbs-Oil-Of-Oregano_60caps.png

Oregano

Propolis-Resin-Extract-30-ml-Natures-Answer.jpg

Propolis

Skullcap.png

SkullCap

VIM-SPP.jpg

Spirulina

Vlierbessensiroop.jpg

Vlierbessen

zinc vimergy.jpg

Zink sulfaat druppels

Zink piccolinaat.jpg

Zink picolinaat

Vitamin-D3-Drops-Natures-Answer.jpg

Vitamine D

Zoethout-Extract-30-ml-Natures-Answer-1.jpg

Zoethout extract

Innerwave detoxkuur.jpg

Innerwave Detox

Thee

Brandnetelthee.jpg

Brandnetel

Citroenmelisse-Kruidendrank-20-zakjes-Jacob-Hooy.jpg

Citroenmelisse

Rozenbottel-Hibiscus-Kruidendrank-20-zakjes-Jacob-Hooy.jpg

Rozenbottel