top of page

Innerfresh oplossen besmetting parasiet Giardia Lamblia

6-7-2018 Man op consult, 36 jaar. Belangrijke baan waar veel concentratie voor geëist is.

Klacht:

- Voedselintoleranties

- Darmkrampen

- Vermoeidheid

- Concentratieklachten

 

Klachten zijn begonnen na een besmetting met Giardia Lamblia, een vervelende parasiet.

Is bij verschillende therapeuten geweest, waaronder een orthomoleculair arts. Inmiddels alweer een paar jaar deze klachten. Niemand heeft hem nog kunnen helemaal kunnen helpen. Een cliënt van mij heeft over ons verteld.

Via ontlastingsonderzoek is deze parasiet niet meer terug te vinden in zijn ontlasting, maar hij zit nog wel met de restverschijnselen.

Vooral zuivel geeft veel klachten. Brood gaat goed.

Ontlasting wisselt, dan vettig, dan dun en stinkt behoorlijk.

Mijn vermoeden is dat er nog steeds een parasitaire besmetting aanwezig is (ontlastingsonderzoek blijken niet altijd 100% betrouwbaar).

Ik omschrijf een parasitaire besmetting wel eens als een bom die ontploft is, de bom is afgegaan, maar laat een enorme ravage aan en zonder hulp is wederopbouw niet mogelijk! Hierdoor is er totaal geen weerstand in de darm en staat de deur open voor andere infecties.

Het meetsysteem prognos heeft mij bij deze gevallen al vaak genoeg geholpen en in de goede richting gezet. De meting laat zien dat er sprake is van schimmels, virussen en bacteriën, welke zeker behandeld moeten worden, wil hij herstellen van de genoemde klachten.

De therapie bestaat uit de diepe oorzaken opheffen, optimaliseren van het immuunsysteem, darmflora en darmwand herstellen en suikerspiegel stabiliseren.

We beginnen eerst met probiotica en een middel om het lymfesysteem te ontdoen van virussen. Virussen blijven vaak sluimeren in het lymfesysteem en kunnen bij een verlaagde weerstand weer de kop op steken en zorgen voor flinke klachten. Verder geven we een vitamine C complex met een combinatie van aanvullende voedingsstoffen om het immuunsysteem te sterken.

Bij deze klachten is er altijd sprake van een lekkende darm en hiervoor adviseer ik dagelijks 300 tot 500ml bottenbouillon. Dit is een super product om bindweefsel te repareren en daarmee de darmwand weer gezond en sterk te maken en het is nog eens lekker ook.

 

4-7-2018

Het gaat stukken beter. Darm voelt goed aan.

Is nog wel moe, maar slaapt ook slecht door het warme weer.

- Opnieuw Prognosmeting

Immuunsysteem is nog zwak en de virussen zijn nog niet helemaal geneutraliseerd. Daarbij geeft de meting nu ook parasieten aan. Dit gebeurt vaker na een behandeling, de software geeft gefaseerd aan wat belangrijk is om als eerste te behandelen en hierdoor kunnen er bij volgende metingen nieuwe oorzaken naar voren komen.

Behandeling multi voor immuunsysteem, druppels tegen virussen en tegen de parasieten een oregano supplement icm een ander merk probiotica. (ik vind het slim om te wisselen met verschillende probiotica producten om de diversiteit van de darmflora te stimuleren.

 

15-8-2018

Voelt zich goed, hij houdt zich aan zijn dieet.

Ontlasting kan nog wel wisselend zijn.

Energie gaat vooruit, maar kan nog beter.

Soms gaat het met sporten heel goed, maar soms gaat het sporten ook erg zwaar en heeft hij stukken minder kracht.

Geeft ook aan dat er wat meer kramp in buik aanwezig is.

- Prognosmeting

virussen en parasieten zijn nog niet weg.

middel virus pakt niet goed uit.

We gaan door gaan met oregano (werkt ook tegen virussen), immuunsysteem multi en weer andere probiotica en druppels om de toxines weg te werken. Bacteriën e.d. laten toxines achter die vaak meer storing geven dan de bacterie zelf.

 

Paar dagen later nog even contact gehad via de whatsapp. Buikkramp wordt heftiger en ik stel een darmspoeling voor.

 

6-9-2018 Darmspoeling gehad daarna buikkrampen weg.

 

18-9-2018 een paar dagen na de spoeling toch weer last gehad en is hij bij een osteopaat geweest en die geeft dat er teveel stress in de darm zit. Morgen moet hij weer terug.

Osteopathie is een goede therapie die zeker aanvullend kan werken bij verschillende darmklachten.

- Prognosmeting

Geeft storing op dunne darm.

Zenuwstelsel uit balans, toxines en hypofyse storing.

We gaan door met druppels om de toxines weg te werken en nog 2 middelen om de hypofyse en zenuwstelsel terug in balans te krijgen.

 

27-10-2018

Gaat wel goed eigenlijk, geeft hij aan. Kan alles weer eten en zijn energie is ook goed. Concentratie is weer volledig terug en met sporten gaat het ook goed. Meting laat ook veel meer balans zien. We gaan verder met een uitgebreide multi met aminozuren en extra vitamine D als een goede basis.

Over 3 maanden opnieuw contact.

 

Zo zie je dat Prognos stap voor stap de stoorzenders naar voren haalt en laat zien welke middelen hierbij passen om dit vervolgens te behandelen. Tussendoor gebeurt er altijd wel iets als reactie op de behandeling, die je dan direct bij de volgende behandeling weer mee neemt. Na 5 tot 6 consulten zie je een flinke verbetering op energie, pijnklachten en de vitaliteit en zijn de klachten dan vaak ook weg.

 

Zit je ook met gezondheidsklachten, laat ons je helpen! Contact

bottom of page