Darmreiniging | PDS | | Constipatie | Maastricht | Innerfresh

Hoe verloopt de behandeling

Verantwoord ontgiften met de Wellnesskuur, zonder een tekort aan essentiële voedingstoffen!
 

Volgens de nieuwe voedingsleer zijn milde reinigingskuren veel beter voor de gezondheid, dan de vaak Spartaanse ontgiftende diëten van voorheen. Dagenlang alleen maar fruit eten, vruchtensappen, kruidenthee en water drinken, zonder daarbij enig ondersteunend voedingssupplement te nemen, maakt je zwak, extra moe en duizelig en zorgt voor veel hoofdpijn. Dat kan anders! Door alle opgestapelde gifstoffen één of twee maal per jaar te verwijderen met behulp van de complete Wellnesskuur, help je het lichaam om gezond, vitaal en mooi te worden en te blijven.

Deze zeer complete en veilige reinigingskuur helpt optimaal om een volledige ontgifting van het lichaam te kunnen realiseren, zonder dat je belangrijke voedingstoffen tekort komt!
 

Om de reiniging te ondersteunen maken we gebruik van Colon Hydrotherapie. Een zeer aangename, comfortabele en hygiënische manier van werken. Alles waarmee wij werken is steriel verpakt en wordt in nabijheid van u opengemaakt. 

Het apparaat wat wij hierbij gebruiken heet een Colon Hydromat. Het is een gesloten systeem, waardoor er geen onaangename geuren vrijkomen. Deze manier van darmreiniging maakt het ontgiften compleet.
 

Colon hydromat

Tijdens de behandeling van +/- 40 minuten wordt er gefilterd water op een temperatuur tussen de 32 °C - 38 °C, met een lichte niet waarneembare druk, de dikke darm binnen gebracht. Dit gebeurt via een canule die via een buis aangesloten zit op het apparaat. Op het moment dat de natuurlijke peristaltische darmbeweging op gang komt, loopt al het water via het apparaat uit de dikke darm. Door het masseren van de dikke darm laat het aangekoekte materiaal de darmwand los en verlaat het samen met het water de dikke darm. Door dit tijdens de behandeling enkele keren te herhalen kan veel oud aangekoekt materiaal verwijderd worden. 

Hygiëne

In onze praktijk worden zeer hoge eisen gesteld betreffende de integriteit van de mens, wetende uit ervaring dat sommige mensen moeite hebben met het ondergaan van deze behandeling. Maar door middel van rustig achtergrondmuziek en een handdoek om u heen zullen wij een gedeelte van uw onrust al weg nemen. Alles gaat op een integere manier en ook wij zullen u op uw gemak stellen. Voordat we met de behandeling beginnen krijgt u eerst een intake om uw klachten in kaart te brengen en om te bepalen of er geen onderliggende klachten aanwezig zijn. 

U kunt tijdens de behandeling uw onderbroekje aanhouden, als we de canule inbrengen schuiven we het onderbroekje een beetje op zij. Neem wel voor de zekerheid een extra onderbroekje mee. Als behandelend therapeut kunt u kiezen uit een vrouw of een man. Beiden hebben zij zeer veel ervaring.
 

De behandeling van PDS bestaan uit 3 stappen

Voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete kuur bestaat uit zes darm reinigende en darmfunctie herstellende supplementen en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de stap 2 doet men 3 Colon Hydro behandelingen (darmspoelingen), deze zijn van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd. Tijdens de intake nemen we samen alle stappen door. 
 

Stap 1: De Voorbereidingsfase 5 dagen

Tijdens deze fase eten we geen dierlijke producten, vanwege het vetgehalte. Dierlijke vetten leggen teveel druk op de lever. Ook begint men met innemen van de supplementen die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en de voedingsbron wegnemen van virussen, schimmels en slechte bacteriën die zich huizen in de darmen.

Stap 2: De Detoxfase 5 dagen

Tijdens deze fase gaan we 3 dagen sapvasten, hierdoor creëer je het meest optimaal reinigende effect. Het kan voorkomen dat het niet vasten niet geschikt is bij een bepaalde aandoening en vervangen we vervangen we de vasten dagen met licht verteerbaar voedingspatroon. Dankzij de supplementen heb je tijdens de kuur géén hongergevoel. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De supplementen zorgen dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek spoelt men de dikke darm 3 maal via Colon Hydro therapie.

Een zeer welkome aanvulling is de leverreiniging. Deze leverreiniging wordt tijdens stap 2 uitgevoerd.

Stap 3: De Opbouwfase 5 dagen

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende supplementen en versterking van de darmflora met de probiotica. Tijdens stap 3 komt u nog een keer op consult voor het voedingsadvies. Tijdens dit consult wordt u uitgelegd hoe u de verkregen resultaten vast houdt. 
 

Resultaat

Bij detoxen draait alles om het ontgiften van het lichaam. De bedoeling van een dergelijke kuur is, dat giftige stoffen, zware metalen, zoals kwik zorgvuldig worden verwijderd. Deze gifstoffen voeden virussen, bacteriën en schimmels. We moeten deze uithongeren, zodat ze ons niet meer ziek kunnen maken. Door deze grondige reiniging van binnen, voel je jezelf vele malen energieker, val je af, verbetert je humeur en zie je er bovendien veel beter en gezonder uit. 

Voorheen moest je voor een verantwoorde detoxkuur naar een kostbaar kuuroord, maar dat hoeft nu niet meer! Met de complete Wellnesskuur kun je het op een volledig veilige en verantwoorde wijze krachtig ontgiften en jezelf van meer vitaliteit én natuurlijke schoonheid voorzien! 

Heb je nog vragen, kijk dan ook bij meest gestelde vragen of bel 0651249421 of mail.  

Lees ook:

- Detox & darmreiniging

- Liverflush

- Hoe weet ik of ik galstenen heb

- Thuis detoxen

- Meest gestelde vragen

- Darmbehandeling gunstig bij PDS en depressie

Innerfresh
www.innerfresh.nl 
Locatie in Maastricht en in midden Nederland in Bunschoten Spakenburg
MBOG licentienummer: 635 TL - AGB-code is: 90-034938 - Praktijk AGB-code is: 900-13889
IBAN code: NL10ABNA0608896152 - KVK nummer: 14084394
Algemene voorwaarden MBOG