top of page

Wil je je eczeem, psoriasis of acne oplossen, lees dan snel verder!


Iedereen wil een mooie huid, maar als je last hebt van eczeem, psoriasis, acne of andere huidproblemen, dan weet je hoe frustrerend en slopend deze aandoeningen kunnen zijn en hoe moeilijk het kan zijn om oplossingen te vinden.


Een belangrijke reden waarom deze huidaandoeningen zo lastig zijn, is dat er veel soorten eczeem en psoriasis zijn. Een andere reden waarom huidproblemen zo moeilijk zijn, is dat de wetenschap niet echt weet wat deze aandoeningen veroorzaakt. Totdat de volledige oorzaak bekend is bij de behandelaar, kan deze niet volledig worden aangepakt en kan er geen blijvende genezing zijn.


Als je verder leest, zal ik de ware oorzaak van deze huidproblemen en de oplossingen met je delen. Ik heb deze informatie al eerder gedeeld, maar voor velen is het nog volkomen onduidelijk.


De ware oorzaak

Eczeem, psoriasis en acne hebben alles te maken met wat er in de lever gebeurt. Alle huidaandoeningen die geen verwondingen zijn, komen eigenlijk uit de lever. De lever is extreem belangrijk en werkt heel hard voor ons lichaam - en veel meer dan je je kunt voorstellen. De lever voert bijvoorbeeld meer dan 2000 levensreddende functies uit! Als u last heeft van een huidaandoening, van welke aard dan ook, is het van groot belang dat uw lever optimaal werkt.


Laten we beginnen met wat meer informatie over de lever, een prachtig en verbazingwekkend orgaan. Er zijn in principe drie hoofdlagen van de lever, of drie diepten. Er is een dichte kern diep in de grote kwab, er is een ondergronds gebied en dan is er het oppervlak of de "huid" van de lever. Alle drie de lagen kunnen ziekteverwekkers en toxines bevatten - en het zijn deze ziekteverwekkers en toxines in de lever die de echte oorzaak zijn van huidaandoeningen. Het type huidaandoening dat u heeft, hangt af van het type en de hoeveelheid van deze ziekteverwekkers en het type en de hoeveelheid afval die u met u meedraagt.


Er moeten drie dingen in de lever zijn om eczeem en psoriasis te laten optreden. Ten eerste moet er een giftig zwaar metaal in de lever aanwezig zijn. Ten tweede moet er een pathogeen zijn, met name een virus. En ten derde moet de lever een bepaalde combinatie van de juiste zware metalen en ziekteverwekkers hebben om eczeem of psoriasis te veroorzaken.


Verschillende combinaties van toxines en ziekteverwekkers veroorzaken verschillende soorten eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Daarom manifesteren huidproblemen zich bij verschillende mensen zo verschillend en zijn er zoveel soorten eczeem. De aandoening kan voor sommige mensen komen en gaan, maar voor anderen kan het een constante last zijn. Soms is het beperkt tot slechts één deel van het lichaam, dus alleen de handen of alleen de benen en knieën worden aangetast. Het kan vlekkerig of ruw of gebarsten zijn of eruitzien als een sterrenbeeld, afhankelijk van de persoon. Het kan voorkomen in de vroege kinderjaren, of in de tienerjaren, of wanneer u van middelbare leeftijd bent, of alleen als u ouder bent.


Hoe huidaandoeningen zich ontwikkelen

Nu weet je dat bepaalde ziekteverwekkers en gifstoffen in de lever huidaandoeningen veroorzaken, maar je vraagt ​​je misschien af ​​waar ze vandaan komen.


Ten eerste weet de wetenschap nog niet hoeveel virussen en of bacteriën in de lever aanwezig zijn. De studie van virussen (virologie) is tegenwoordig zwaar ondergefinancierd, hoewel het in het verleden meer aandacht kreeg. Mensen kunnen letterlijk de wereld binnenkomen met virussen die al in hun lever zitten en die zijn doorgegeven vanuit hun familielijn vanaf de conceptie en tijdens de ontwikkeling van de baby in de baarmoeder. Baby's kunnen op zo'n jonge leeftijd al last hebben van eczeem dat eczeem als genetisch wordt beschouwd. De schuld voor chronische ziekten bij genen leggen is een grote fout, eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen zijn niet genetisch bepaald. Het zijn de ziekteverwekkers en toxines die worden geërfd van de familielijn die ervoor zorgen dat een persoon dezelfde ziekte krijgt als zijn ouders of voorouders.


Dus nu weet je wat er aan de hand is en kun je er iets aan doen en kan ik je hierbij helpen! Het resultaat van de behandeling kan soms verbazingwekkend snel komen.


Wil je ook advies, neem dan contact met mij op. Dit kan telefonisch, Whatsapp, e-mail of plan een vrijblijvend telefoongesprek in, in mijn agenda door op deze link te klikken.


Groeten Aschwin


Orthomoleculair therapeut

Lyme hersteltherapeut

Medisch medium therapeut151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page